Ufuk Kendirci

Ufuk Kendirci

Sırada Demirspor var!

Sırada Demirspor var!

Konyaspor son 4 maçta 9 puan topladı ve 18. Sıradan 14. Sıraya yükseldi. Lig öyle değişken ki 3 maç kazanan/kaybeden takım bir anda ligdeki hedefi değişebiliyor. Pendikspor galibiyeti sıradan bir 3 puan değil. Hem Pendik ila aradaki fark arttı hem de potadan çıkıldı. 6 puanlık maç denir ya tam olarak öyle bir maçtı. Konyaspor cumartesi günü 6 puanlık bir maça daha çıkmaya hazırlanıyor.

Haftalardır taraftar stadyuma gelsin söylemi vardı. Taraftar stadyuma gelince takımı ruh hali değişiyor. Konyaspor’un hücum oyuncuları savunması kadar iyi olmasa da kreatif isimler var. Ethemi ısınmaya başladı, NDao kendisini gösteriyor. Yeni transferlerden Hadebe-Filip tandemi de oturdu diyebiliriz. Omerovic, ofanstaki sorunlarını savunmada topluyor ki Pendikspor maçı sonrasında zaten bunu kabul etti.

Ligde alt sıralarda bulunan takımların kolay gol yememesi lazım dedi Omerovic. Haklı mı, elbette haklı. Göze hoş gelen değil, tabela yapan futbol. Pendikspor maçında takımın ofansını beğendim. Adana Demirspor maçında iyi savunma yapabilirse takım 3 puan alması içten bile değil. 12. Adam maça gelirse Konyaspor cumartesi günü Demirspor’u yenecektir. İç sahada puan kaybetmemek için desteğe devam edilmeli.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ufuk Kendirci Arşivi
SON YAZILAR