Ayşe Atsan

Ayşe Atsan

SON YÜZYILIN EN BÜYÜK MEYDAN OKUMASINDA YİNE KAYBETTİNİZ

SON YÜZYILIN EN BÜYÜK MEYDAN OKUMASINDA YİNE KAYBETTİNİZ

Dünyayı arkasına alıp Anadolu'ya kafa tutanların kaybettiği, Anadolu'yu arkasına alıp dünyaya meydan okuyanların kazandığı tarihi referandum vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun.

Anadolu insanı feraset ve basiret sahibidir. Nankör değildir, hizmete oy verir.  Ülkesini gerçek manada sevenler ile sever gibi yapanlar arasındaki en belirgin fark işte bu.

Demokrasi çığırtkanlığı yaparlar; demokrasi kazanınca da sağa sola saldırırlar. Demokrasi sizin anladığınız ve istediğiniz gibi değil, gerçek demokrasi sandıktan çıkan sonuçtur. 15 Temmuz'da darbeye alkış tuttuğunuz yetmemiş gibi şimdi de 16 Nisan'da halkın kararını protesto ediyorsunuz. Sorsak hepsiniz demokrasi bekçisi.

7 Haziran'da yapamadığınızı şimdi yapmaya, sokakları hareketlendirmeye çalışıyorsunuz.

İt ürür, kervan yürür.

‪            Her seçim aynı yalana sığınmaktan bıkmadınız, usanmadınız. Çomar dediğiniz bu millet yerinde saymaz, sabit fikirli değildir Anadolu insanı.

Artık sizden somut sonuç bekleyen sözde demokrasi bekçilerinizi avutmayın. İlerleme kaydedin. Kimse bu ülkede değerlerimize küfredecek kadar hak sahibi değil. Kusura bakmayın. Saygı duyacaksınız.

Yenilen pehlivan güreşe doymaz bu olsa gerek!

Sandıklarda PKK  kardeşliğini de gösterdiniz ya! Bu ayıp size yeter artar. Herşeye rağmen CHP, HDP ve PKK ittifakına iyi direndi AKP ve MHP. Allah büyük. Buda yetmez gibi AKP ile MHP vatanı bölüyor, CHP ve PKK vatanı savunuyor yalanınıza sadece kendiniz inandınız. Allah aşkına el insaf. Her mitingde tek millet, tek devlet, tek vatan, tek bayrak söylemlerinden anladığınız bu ise; söylenecek söz yok.

Halkın oylarını küçümsemeye kalkmanız ayrı bir ironi. Kimlerle mücadele edildiği ortada! Herşeye herkese rağmen zafer doğrudan, doğruluktan ayrılmayanlardan yana.

Güçlü Türkiye'nin temellerini atan milletin başarısını küçümsemek, çomarlık değil bu da böyle biline. Bizler yeni Türkiye'nin kapısını araladık. Büyük Türkiye idealimize, güçlü sistem değişikliğimiz ve istikrar ile yılmadan, durmadan, yorulmadan devam edeceğiz. Bizi pes ettirtmeyeceksiniz. Milli birlik ve beraberlik içinde durmak yok, yola devam.

Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Evet diyenlere teşekkür borcunuzu hatırlatmak isterim. Ama siz ancak uzun vade de anlayabileceksiniz referandumun getireceği sonuçları. Emperyalist güçler yakanızı yine bırakmayacak. Sizleri başrolde kullanacak. Bu sefer alet olmayın, aklı selim davranın yeter.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Anayasa Değişikliği halk oylaması sistem değişikliğini,rejim değişikliği algısı yaratarak algı yönetimi yapmakla, dolaşıma sokmakla olmuyor bu işler. Bu mantıkla demokrasi savunuculuğu yaparak bu ülkenin ve milletin mutlak sahibi olduğunu zan etmekten vazgeçin artık. Beyniniz felç olmuş akıl tutulması yaşıyorsunuz resmen.

Size göre; oy çalınıyor ama nedense %60-70 oranında çalmaktansa %51-52 bandında bırakılıyor. Oy çalmak isteyen niye pusulaya mühür basmasın? 1.5 milyon oy çalınır mı? 1.5 milyon oy en az 5 bin sandık. Her sandıkta en az bir CHP, bir HDP temsilci var. Yaklaşık 9 bin muhalif temsilci eder. 9 bin temsilcinin hiç biri oy çalınırken görmemiş mi? Görmüşse niye tutanak tutmamış? 1,5 milyon oy çalarken gören duyan yok; evet sonuçları kesinleşmeye başlayınca pusulalar sorun olarak ortaya çıkarılıyor. Hep kumpas hep kumpas! İyice içselleştirdiniz yenilgiyi. Sağduyulu olmaya davet ediyorum.

Kendince belirlediği kriterlere göre sözde kültürlü, modern, tahsilli, çağdaş seçmen kitlesi. Kendilerince sosyo kültürel ve akademik düzey yüksek ama yenilgiye doymamakta kararlı. Reformist parti ve seçmenlerini küçümseyecek kadar da gereksiz bir özgüvene sahipler. Sizden ne köy olur ne kasaba. Türkiye Cumhuriyeti'nin başına bu yüzden gelemiyorsunuz, bu yüzden seçmiyor millet sizi.

Hatırlatmak isterim ki; 1961 Anayasası 2 milyon oy farkıyla, 1987 Anayasa değişikliği 75 bin oyla, 2017 Anayasa Değilikliği referandumu yaklaşık 1,5 milyon farkla kabul edildi.

Hiç küçümsenmeyecek bir başarı ile karşı karşıyayız. MHP'ye çamur atmaya çalışanlar Devlet Bahçeli ve ülkücü kardeşlerimizin katkısını yok saymasınlar mümkünse. Kendilerine yürekten bir teşekkür ediyorum.

Hiç bir seçimde küresel ölçekte bu kadar müdahaleye maruz kalmamıştık. Ama bizi acıtan dış müdahaleler değil. İçimizdeki dışa destek olan satılmışlar.

Türk halkına diz çöktürme planlarınız 4 saatte son buldu. İsrail ve Amerika'ya meydan okumamız şaşırttı sizleri.

Türkiye'nin büyümesine engel olamayacaksınız, Türkleri durdurmayacaksınız. 2033, 2053 ve 2071 hedeflerimize ilerlerken Türkiye'nin çok gerisinde kalacaksınız. Ölmekten korkmaz bu millet. Esaret kabul etmez bu millet. Şehit olmak için birbiri ile yarışırız bu millet. Bir gecede darbe bastırıp tanklara tüfeklere meydan okuyan çılgın ve imanlı Türklerin karşısına bütün etaplarınızla gelin. Şehit olmak için bekleyen milyonlarımız var bizim. Bağımsızlığımız için can veririz vatan vermeyiz. Türk destanı yeniden yazılacak. Osmanlı'nın torunları tüm dünyaya yeniden hükmedecek. Allah bize yeter.

Zaferimizi gölgeleyemeyecek, başımızı öne eğemeyeceksiniz. Allah, yar ve yardımcımız, geleceğimiz aydınlık olsun.!

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ayşe Atsan Arşivi
SON YAZILAR