Esra Doğan

Esra Doğan

Takke düştü kel göründü artık!

Takke düştü kel göründü artık!

13 Ağustos tarihli “Üçüncü şeytanlık faslı / hizmete yeni komplo” başlıklı bir video yayınlandı. Fetö elebaşı yazılan senaryoları okumaya devam ediyor. Alttan alttan mesaj vermeye çalışıyor.

Neymiş darbe girişiminde bulunulmamış, neymiş tiyatro oynanıyormuş, neymiş “hizmet” edenlere suikast girişiminde bulunulabilirmiş, neymiş dünyanın çeşitli yerlerinde elit ve entelektüel insanlar bu durumun tiyatro olduğuna inanıyorlarmış…

Aklı başında hiçbir insan şu sözlere itibar etmez, bu sözleri sarf bile edemez!

Neredeyse her gün “kendi adamları” içerisinden vicdanının sesini dinleyenler, yapılan planın ayrıntılarının gün yüzüne çıkması için itirafta bulunuyorlar. Bu itiraflar neticesinde arka planı karanlık kalan olaylar çözümleniyor ve kriptolara ulaşılıyor.

Bunları biliyorlar, görüyorlar, ama hala tiyatro miyatro teraneleri okumaya devam ediyorlar…

Bırakın bunları; takke düştü, kel göründü artık!

Hele sahabilerin yerlerine kendilerini koyup bizlere yığın, ülke başkanlarımıza “Yezid” yakıştırmaları yapıyorlar ya, İslamı böyle karalamaya, hakir görmeye, Müslümanları böyle aşağılamaya devam ediyorlar ya, yatacak yerleri yok!

Dinden, imandan en son bahsedecek olanlarsınız, dinimiz “İslamı” böyle kirletmenize izin vermeyeceğiz.

O “yığınlar” diye bahsettiğiniz insanlar, vatanı uğruna şehit olmak için sokaklara döküldüler. Korkmadılar, başka ülkelere kaçmadılar; kalıp vatanlarını korudular. Paraya kul olmadılar. Değerleri vardı, kaybedecek çok şeyleri vardı; ama söz konusu vatan olunca hepsini artlarında bırakarak vatanı müdafaa ettiler.

Sizin bu ülkeye nasıl “hizmet” ettiğinizi gördük. Hizmet etme sırası, o bir zamanlar sizin hizmetinizde bulunan bugünün itirafçıları. Onlar oyunun farkına varıp sizi ele verdiler. “Büyük hizmette bulundular.”

Bir de suikast girişiminden bahsediliyor videoda. İçerdesiniz, kendi kendinizi harcayacaksanız onu bilemeyiz; nasıl olsa ona da bir kılıf hazırlamışsınızdır. Yalnız “önemli insanlara suikast” planınız kızım sana söyleyeyim, gelinim sen anla formatında. Şunu unutmayın ki, bu ülkede vatanına ihanet etmeyen herkes önemli insandır, “kast olunan” milyonlar demek yani.

Allah size fırsat vermesin, planlarınızı başınıza döndürsün inşallah.

------------

Kaçaklardan biri Twitter’den güya kendince mesaj veriyor. “Batı’da liderler gelir gider, Doğuda liderler ölür gider.” diye bir tweet atıyor. Bu tweet “Mesajı aldık efendim, medya ayağı bende” demek değildir de nedir?

Hepimiz bir gün öleceğimizi biliyoruz, sizler de hatırlarsanız iyi olur. Zaman geldiğinde ne bir an önce ne de bir an sonra. Önemli olan hangi yolda, ne uğrunda öldüğümüz. Korkumuz yok elhamdülillah.

------------

Bunu birkaç kez yazmıştım. Herkes apartmanında kimler oturuyor, komşusu kim haberdar olsun. Biliyoruz ki şer odakları birleşti. Fetö mensuplarına ait olup başkalarının üstünde görünen evlerde PKKlı teröristler barındırılabiliyormuş. Uyanık olalım, kimlerle aynı çatı altında oturduğumuza dikkat edelim. Biz temkinli olalım, takdir Allah’ın.

Vatanını seven, vatanı uğruna şehit düşen Eren Bülbül kardeşimiz, etrafında olup biteni fark etmiş ve polise o hainleri ihbar etmişti. Safı belliydi, çok istediği şehitlik makamına yükseldi Allahu alem. Neticeyi öğrenmesi önemli değildi; çünkü o sonuçtan değil, süreçten sorumluydu. Yapması gerekeni yapmıştı.

Eren’in sosyal medya hesabında yaklaşık bir buçuk ay önce paylaştığı söz herkesin yüreğine dokundu. Bir kişi değil, milyonlarca insan “Eren iyi ki varsın” dedi ama artık Eren yoktu…

Vatanın ne olduğunu çok iyi idrak etmeliyiz, evlatlarımıza vatan sevgisini aşılamalıyız. Görmeliler ki, vatan derdi olmayanlar şimdi vatansız…

 

                                                                                                                                                

Önceki ve Sonraki Yazılar
Esra Doğan Arşivi
SON YAZILAR