Ufuk Kendirci

Ufuk Kendirci

Yeni başlangıç zamanı

Yeni başlangıç zamanı

Konyaspor sahasında Kasımpaşa’yı 2-0 geçerek 3 puandan fazlasını kazandı. 83 gündür gelmeyen galibiyetin özgüven sorunu bu galibiyet ile aşıldı. Çünkü Adana Demirspor maçı ilk yarı, Karagümrük maçı ikinci yarı ve Trabzonspor maçının ilk yarısında takımın oyunu iyi düzeydi. Ancak maçların diğer bölümlerinde kopukluk vardı. Kasımpaşa maçında nispeten daha derli toplu oynadı takım.

Sokol’un oyuna girmesi maçı farklı yere taşıdı. Nelson’un başlaması Cikalleshi’yi hem dinlendirmek hem de hamle oyuncusu yapmak içindi. Risk miydi, evet ama Hakan Keleş’in planı tuttu. Yalnız taraftar desteğini çok yetersiz bulduğumu söylemek zorundayım. Seçimden 1 gün önce ve takım kritik durumdayken böylesine az destekle takımı yukarı çekmek zor Konyaspor taraftarı. Konyaspor bugün yendi ama İstanbulspor ve Ankaragücü takımları da 3 puan ile ayrıldı. Bu yüzden halen sıralama garanti değil.

Fatih Özgökçen dönemi sona erdi. Alkış ve protestonun olduğu bu dönemi artık kapatmalıyız. Takım-taraftar ve yeni yönetim ile birlikte Alanyaspor maçı da kazasız geçilirse ara döneme kadar sorun yaşanmaz. Yapılacak transfer çalışmaları önemli. Bazı futbolcular fazlasıyla kendinden verirken, bazı oyuncular beni değiştirin işareti yapıyor. Maddi açıdan yaşanan sorunlar için hep birlikte destek olunmalı. Uzun bir süre genel kurul söylemi bu camianın lügatinden kalkmalı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ufuk Kendirci Arşivi
SON YAZILAR