İshak Orhan

İshak Orhan

10 maddede mutluluk formülü

10 maddede mutluluk formülü

Evli erkekler!
Mutlaka okuyun ve uygulayın.
Çok mutlu olacağınızdan eminim.
 
Lütfen aşağıda maddeler halinde yazılan reçeteyi eşlerinize uygulayın ve görün ne kadar mutlu olacağınızı.
 
1. İşinizi mümkün olduğunca erken bitirin ve evinize erken gidin ve eşinize ve çocuklarınıza zaman ayırın.
 
2. Akşama kadar evde sıkılan ve yalnızlık çeken eşinizi alın ve sakin bir yerlere gidin. Bu gidişlerde kolkola girip birbirinizin sıcaklığını hissedin ve arada bir göz göze gelin. Birbirinize gülümseyin. Yolda yürürken iki ayrı kişi gibi değil, sevgili gibi, elinizin elinden tutarak yürüyün.
 
3. Evde eşinizle konuşurken sakın sinirlenmeyin, sakin olun ve ona sevgi ile yaklaşın.
 
4. Eve girerken gülerek ve şen şakrak olun. Eşinizi kucaklayın ve öpün. Eşler bir birini kucaklaşırlardı zaman müthiş bir muhabbet olur.
 
5. Akşam yemeğini her gün eşinizle ve çocuklarınızla birlikte yeyin ve yemek masasında veya sofrasında asla sorun açmayın. İştahınızı kaçıracak şeyler yapmayın.
 
6. Eşiniz size bir şeyler sorduğunda veya söylediğinde, onun gözlerine bakarak ve sevgiyle dinleyin. Bu ona değer verdiğinizi gösterir. Ve çok mutlu olur.
 
7. Eve geldiğinizde şu telefon denen ve bazen huzur kaçırıcı olan aleti kapatın veya sessize alın ve eşinizle ellerinizi omuzlarınıza atarak sohbet ediniz. Eve gelince Telefonu elinize alırsanız eşinize kuma getirmiş gibi olursunuz ve eşinizin öfkelenmesine neden olursunuz.
 
8. Eşinizle aynı saatte ve aynı yatağa girin. Ve   Birlikte uyuyun. Eğer ayrı yatmaya başlamışsanız ipler kopmaya başlamış demektir haberiniz olsun.
 
9. Eşiniz kendi ailesinden birilerine veya arkadaşlarına gittiği zaman, eğer sizin de oraya gelmenizi istiyorsa mutlaka gidin. Böylece ona değer vermiş olursunuz. Eşinizin ailesi hakkında asla olumsuz bir şey konuşmayın. Bu doğrudan eşinize hakarettir çünkü.
 
10. Evin içinde elinize geçeni bir yere atarak düzensizlik yapmayın. Her eşyanızı yerli yerinde tutun. Bunu yaptığınızda çocuklarınıza da çok güzel bir örnek olmuş olursunuz.
 
Tüm çiftlerimizin ömür boyu mutlu olmaları dileklerimle saygılar sunuyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İshak Orhan Arşivi
SON YAZILAR