Bekir Dolu

Bekir Dolu

AH! NEYDİ ESKİ GÜNLER

AH! NEYDİ ESKİ GÜNLER

CHP'li Osman Aydın, hükümeti köylülere şikâyet ederken, "Eskiden ihtilaller vardı. Arada bir iktidar değişikliği söz konusu olurdu. Şimdi o ihtilali yapacak komutan da kalmadı. Hepsini tasfiye ettiler" deyiverdi.

“Şecaat arz ederken sirkatin söyler merd-i Kıpti” misali.

Biz bu adamın söylediğini Allah’ın her günü söylüyoruz da bazı cücükler bize inanmıyordu.Bakın, bu ülkede iktidar hesabının nasıl yapıldığını bizzat CHP’li milletvekilinin itirafından duyun. Belki uyanırsınız.

Demek ki neymiş, CHP’liler hala rahmetlik Hasan Mutlucan’ın türkülerini dinlemeye devam ediyorlarmış.

Demek ki neymiş, tutuklu askerlerin bazıları dışarıda olsalarmış iktidar değişikliği oyunu oynayacaklarmış. Gerçi onlar buna harp oyunu veya plan semineri falan diyorlar ya. Yerseniz.Acaba diyorum askeri de hep bu postal yalayıcı zihniyet mi yoldan çıkarıyordu. Şeyh uçmaz mürit uçurur hesabı.

Bu ülkede CHP’nin serbest bir seçimi kazanma şansı yoktur. Bunu CHP’liler de dahil buluğ çağına ermiş herkes bilir. Yine de mektep çocuğu gibi yeşillenmeye devam ederler.Bu ülkede CHP veya adı her ne olursa olsun sol bir partinin, veya Kemalist sağ bir partinin serbest bir seçimi kazanma şansı sıfırdır.

Çünkü, halkımızın Kemalizme karşı kökü çok eskilere dayanan bir husumeti vardır.Çünkü, sosyal demokrat blok ise halkın manevi değerlerine ters gelmektedir. Tabi eğer sol diye bir şey hala var ise.

İktidarın yolu yolu postal yalamak değildir. Jakobenliği, dayatmacılığı terk edip yüzünü halka çevirmektir. Hepsi bu. Yapabiliyorsanız çıkın meydanlara.Yapamıyorsanız biz de sizi “aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş” diyen atalarımıza havale ederiz. Daha olmadı Allah’a da havale ederiz.

GÜRSEL TEKİN’İN DÜZELTME TALEBİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Gürsel Tekin’den 05.02.2013 tarihinde yayınlanan “Gürsel Tekin Ne İçiyor” başlıklı yazım ile ilgili düzeltme ve özür talebi geldi.

Sayın Gürsel Tekin’in okuyucularım arasında bulunmasından dolayı namütenahi bir gurur duyduğumu belirtmek isterim öncelikle.

Değerli büyüğümüzün talebini alınca yazımı düzeltme maksadıyla tekrar tekrar büyük bir ciddiyetle okumama rağmen düzeltecek bir yerini bulamadım.Lakin insanlar kısım kısım, demek ki Gürsel Bey çok alıngan bir yaradılışla yaratılmış naif bir insan.

Ayrıca partisi ve kendisi, konu bulmakta zorlanan pek çok köşe yazarı için eşsiz fırsatlar sunduklarından dolayı bizim için aşırı derecede kıymetlidirler.Bu nedenlerle kalemimizi kırar da yine de üzmek istemeyiz.Son olarak, eğer kendisini ve partisini üzdü isek özür dileriz.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Bekir Dolu Arşivi
SON YAZILAR