Macit Uluçamlıbel

Macit Uluçamlıbel

Bu yazı bir AK Partili yazısıdır

Bu yazı bir AK Partili yazısıdır

Cumhurbaşkanımızın ‘Ömerleri bulacağız’ cümlesi her geçen gün daha önem kazanıyor. Millete hizmet makamlarında olanların gün geçtikçe kendilerini milletten soyutladıkları, kendi menfaatleri doğrultusunda çalışmalar yaptıklarını biraz üzülerek, biraz ibretle izliyoruz.

İktidara geldiğinden beri gönül belediyeciliğini şiar edinerek çalışan, Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere her sevdalısının milletin gönlünde nöbet tutmayı hedefleyerek yola çıktığı AK Parti’nin belediye başkan yardımcısı, bir belediye çalışanını nasıl tuvalet nöbetiyle cezalandırır?

Geçtiğimiz hafta görevden el çektirilen belediye başkan yardımcısının ‘verdiğim talimatın arkasındayım’ açıklaması beni hiç şaşırtmadı. Beni şaşırtan, senelerce sosyal medya hesaplarından AK Partiye ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a eleştirilerde bulunmuş, Partiyle alakası olmayan bu zat nasıl belediye meclis üyesi ve belediye başkan yardımcısı yapılmış?

…..

Sayın Cumhurbaşkanım; Siz Ömerler ararken, etrafınız Veysellerle doldurulmuş. Bu Veyselleri de, bu Veysellere referans olan Ömer maskelileri de makamlarından alın.

Millete üstten bakan, küçümseyen, seçimden seçime ağamsın paşamsın deyip koltuğa yerleştikten sonra milletin yüzüne bakmayanların, davaya, onlarca yıllık kazanımlara zarar vermelerine göz yummayın.

Millet hizmet beklerken dertleri çakar takmak, trafik ışıklarına takılmamak olanlara siz kırmızı ışık yakın.

AK Partiye oy veren büyük çoğunluğun o oyları size verdiğini biliyorsunuz. Size verilen oylarla makamları işgal edenlerin millete zulmetmesine izin vermeyin.

Siz doğalgaz hatları, yeni doğalgaz ve petrol kaynakları, etrafımızda kurulmak istenen yeni tezgahlar gibi gündemlerle boğuşurken bireysel, ufak hesapları olanları görün.

Millet; makamlarını kaybettiklerinde yalpalayanları, dünü gününü tutmayanları çok iyi görüyor.

Sayın Cumhurbaşkanım; Zaman zaman dile getiriyorsunuz ‘yalnızım diye’. Hayır yalnız değilsiniz. Her dik duruşunuzda, milletin ve devletin menfaatine her adımınızda bu millet sizinle. Ve kim nereye savrulursa savrulsun bu Millet size yeter…

.....

AK Parti ilçe kongreleriyle başlayacak olan yeni süreçte ehliyetli, liyakatli isimlere görev verir kuruluş ruhuna bir nebze dönebilirse ilk hedef olan 2023’e ulaşır ve sonraki hedeflere emin adımlarla ilerler.

Başarının formülü çok basit. İnanan, davası olan, sevdalı, egosuz, liyakat sahibi kadrolar…

…..

Sözün özü: ‘Yalnızlık adam olmayanın vereceği sevgiden, saygıdan yeğdir.’ Hz. Mevlana

Önceki ve Sonraki Yazılar
Macit Uluçamlıbel Arşivi
SON YAZILAR