Sami Gediz

Sami Gediz

BUNLAR KİME HİZMET EDİYOR

BUNLAR KİME HİZMET EDİYOR

Bildiğiniz üzere Türkiye sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Gezi olayları ile patlak veren sıkıntılı bir süreç başladı. Bir grup çapulcu, sözde Cumhuriyet elden gidiyor naraları atarak ülkeyi karıştırmaya çalışıyorlar.

 Bu olaylar neticesinde ülkemizin ekonomisinden tutunda birçok alanda kaybı oldu. Olmaya da devam ediyor. Bunlar bu grupları sanırım mutlu ediyor ki, ülke kaybettikçe hoşlarına gidiyor. Şimdide ODTÜ de direnişe başladılar. Neye direndiklerinin bilincinde olmadan cahilce hareket ederek Türk haklini birbirine düşürmeye çalışıyorlar. Terörist başı Öcalan ile Atatürk`un posterleri yan yana direndiler.

Olimpiyatları kaybettik buna bile sevindiler. 2020 Olimpiyatlarını almış olsaydık, buna da üzüleceklerine emindim. Simdi yeniden kaos çıkararak ülkemizin istikrarını bozmaya çalışacaklar. Halkımız bu olaylara karsı itidalli olmalı ve dik durmalıdır. Bu gruplar kışkırtılmaya devam edilirse yine zarar gören Türkiye olacaktır. Esnafın camlarını kırarak, yakıp yıkılarak hükümet düşürülemez. Güç gösterisi yapmak isteyenler gücünü sandıklarda göstermelidir. Madem rahatsızsınız ve değiştirmek istiyorsunuz, seçimlere az kaldı. Seçimlere örgütlenin ve istediğinizi alin. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ı yıpratma politikaları ile vakitlerini dolduranlar yerine kitap okusunlar. Biraz kültürlerini artırmış olurlar.

 

Facebook ve twitter üzerinden hükümet yıkmaya çalışanlar avuçlarını yalayacaklarını unutmasınlar. Artik bu konuda haklin sabrı kalmadı. Milleti ikiye bölmeye kimsenin gücü yetmez. Konyamızda zaten fazla sayıda çapulcu yok. Küçük bir grup olduğunu biliyorum. Bu grupta kendi calip kendi oynayan cinsten. Önemli olan İstanbul ve Ankara`da önlem alınmalıdır. Emniyet ve Valilikler bu konuda gereken tedbiri alacaktır.

 

Umarım bu gençlerimiz bu şekilde eylem yapmak yerine farklı şeylerde vakitlerini harcamalılar. Geçmişimizde olan büyüklüğümüzü yeniden şahlandırarak ülkemizi her yönden gururla, birlik ve beraberlik içerisinde büyütmek için caba harcamalıyız. Allah yanlış yolda ilerleyenleri ıslah etsin...

Önceki ve Sonraki Yazılar
Sami Gediz Arşivi
SON YAZILAR