Macit Uluçamlıbel

Macit Uluçamlıbel

Dün düşmanları, din düşmanları

Dün düşmanları, din düşmanları

Can Ataklı bu ülkenin bir gerçeği. Sanmayın ki o kurduğu cümleler sadece ona özel. O köhne düşünceleri sadece o dillendiriyor sanmayın. Onun gibi düşünen onun gibi kin kusan çok insan var.

Yönetme gücü ellerine direk hiç geçmemiş olsa da ordu imkanlarından faydalanarak senelerce millete dayattıkları manevi değerlerden uzaklaştırma projeleri ellerinde patladığından beri şekerini ...düşürmüş haylaz çocuklar gibi mızmızlanıyorlar. Saldırmak için buldukları her fırsatı değerlendiriyorlar. Dünya yanıyor, memleket nelerle uğraşıyor umurlarında mı? Onlar mahallenin saç tarayanları...

Çok kısa sürede uzaktan eğitim için hazırlık yapan ve projeyi hayata geçiren Milli Eğitim Bakanlığını ellerimiz acıyana kadar alkışlamak gerekirken şeytan taşlamakla uğraşıyoruz. Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk ve ekibi çok iyi iş çıkartmışlar emeği geçen herkesi kutluyoruz.

Eba dersleri arasında yayınlanan sözleri Yunus Emre’ye ait bir beste de gündeme oturdu hemen. “Çocuğumu bu karanlık zihniyete emanet edemem.” Yazmıştı birisi sosyal medyadan. Karanlık zihniyet Yunus Emre? Nasıl iyi mi? Batı kendi pisliğinde boğuluyorken Anadolu’dan tüm dünyaya ışık saçan Yunus karanlık. Yunus’un şiirinde geçen Allah (cc) adına bile tahammül edemeyenler aydınlık. Dilime neler nelergeliyorda yazılmaz buraya... Nasıl bir kin bu? Bu din size ne yaptı? El kadar çocuklar sabahtan akşama kadar içinde cinsellik olan onlarca pop parçasını dinlerken ona eşlik ederken bir ilahi ile çocuğunun karanlığa düşeceğini düşünen zihniyet leştir.

Alıp veremedikleri nedir? Söyleyeyim; İslam’ın sancaktarlığını yaptığımız şanlı tarihimizle alıp veremedikleri var. İstanbul’un fethiyle alıp veremedikleri var. Bunlar dün düşmanıdır, bunlar din düşmanıdır… Allah onları ıslah etsin.

Merhum Adnan Menderes idam edildi. Eba içeriğini hazırlayanlardan Allah razı olsun sayelerinde bu ülkenin Halk tarafından seçilmiş Başbakanının zorba bir darbe sonrası darbeciler tarafından idam edildiği gerçeğini bir kez daha bizlere hatırlattı. Bu zorbalığı bu vandallığı bu zalimliği bu millete sürekli hatırlatalım ki darbelere darbecilere karşı uyanık olsunlar. Hala seçilmişleri hazmedemeyenler varsa onlarda milletin uyanık olduğunu görsün ayaklarını denk alsınlar.

Evet, başörtüsü Allah’ın emridir bu emre uyanlara hoşgörü göstereceksiniz. Her makamda her mevkide başörtülülerde olacak bunu kabulleneceksiniz.

Hazmedeceksiniz... Hazmedemiyorsanız soda için.

Maneviyattan uzaklaşarak uzaya mı çıktınız ki manevi değerlere düşman oldunuz. Evlatlarımız manevi değerlerle büyüyecek. Bunu da hazmetmeye başlayın.

Önce biz ne yaptık diye sorun kendinize. Sonra İhaları, Sihaları düşünüp delirin...

.....

Zor günler devam ediyor. Gerekmedikçe evlerden çıkmayalım. İnşaallah bu günlerde geçecek.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Macit Uluçamlıbel Arşivi
SON YAZILAR