Mustafa Çeçen

Mustafa Çeçen

GÜCÜN VE MUTLULUĞUN TEMELİ SAĞLIKTIR

GÜCÜN VE MUTLULUĞUN TEMELİ SAĞLIKTIR

Vücudumuzun verimliliği ne kadar artarsa hisleriniz ve mükemmellik duygunuz her geçen gün artış yaparak sizi bir seviyeye getirecektir. Hayatımızın zorluklarını kendimize dert etmeden mücadeleci ruhumuz ortaya koyup fikirlerimizi ve düşüncelerimizi sahip çıkarak mükemmel ulaşabiliriz. Hayatımızda en önemli unsur sağlıktır tekim insan sağlığını kaybettikten sonra hayatın elverişsiz olduğunu anlıyor.Rabbim şifasını vermediği hiçbir hastalık yatmamıştır yalnız ve sadece yaşlı olmanın şifası  yoktur demiştir. Peygamber efendimiz sallallahu ali vesellem güçlü olmak için sağlık şarttır demiştir. İnsanların en verimli olduğu yaşlar bence 15 ve 50 dir

Güçlü ve mutlu olan sağlık konusunda mükemmel olan insanlar baktığınızda 30 ve 50 yaşları arasındadır tam bu yaşlarda gerçek olarak hayatın tercümelerini kendinizi verip mükemmelliği ulaşmak çok yakındır 30 yaşınızda hayatı gerçek anlamda yaşamış ve görmüş olursunuz bu yaşlarda en verimli olduğunuzu unutmayın bu yaşlarda insanlar tercübe, Birikim, sağlık ve güçlü olur ve hayatın başlangıcı aslında bu yaşlarda başlamaktadır.

Hayatınızda tek bir başarı vardır oda sağlıklı olmaktır.

Yürüdüğümüz bu güzel yolda sağlığımız nasıl yaşayacağımızın en büyük etkinidir. İnsanoğlu yaşadığı hayat boyunca farklı farklı zorluklarla karşı karşıya kalmaktadır kesinlikle bu zorlukların hayatımıza ve sağlığınızı etkilemesine İzin vermeyin insan gerçek sıhhatli ise bütün zorluklara göğüs girebilir. Hayatımızda bütün engelleri ve zorlukları belli bir süre sonra tabi en güzel ilaç zamandır başardınızı görebileceksiniz gücünüzü ve mutluluğunuzu bitirdiğinizde sağlık problemleri apaçık bir şekilde ortaya çıkacaktır hiçbir unsurun sizin sağlık problemlerini ortaya çıkmasına izin vermeyin. Hayata anlayışlı bir şekilde davranırsanız hayatta sizi anlayışlı cevap verecektir . Sizin sağlıklı olmanız için fikirleriniz  çok önemlidirhayatı biraz da umursamaz tavırları olan insanlar daha sağlıklı ve zinde oldukları apaçık bellidirme aslında püf noktası sağlıklı beslenip güler yüzlü olmak ve mükemmelliği kendisini ada adamasıdır insanın.

Gücün ve mutluluğun temeli sağlıktır evet güçlü olmak istiyorsanız hayatın elverişli olmasını istiyorsanız sağlıklı olmak çok önemlidir.

                Unutmayın !

Sağlıklı olmak en büyük servettir.

Saygılarımla

Önceki ve Sonraki Yazılar
Mustafa Çeçen Arşivi
SON YAZILAR