İsmail Yaşa

İsmail Yaşa

Hayaldi gerçek oldu

Hayaldi gerçek oldu

Türk halkının yıllardır özlemini duyduğu ve hayalini kurduğu yerli otomobili -Allah’ın izniyle- kısa süre sonra caddelerimizde görmeye başlayacağız.

Yerli otomobilimiz Togg nihayet seri üretime başladı ve ilk otomobil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Gemlik’teki üretim bandından indirildi.

Geçmişte Türkiye’de otomobil yapılamaz diyen ve köprülere karşı çıkan gerici zihniyet bir arpa boyu dahi ilerleyemediğini göstererek tüm ülkenin heyecanla takip ettiği projeyi karalamak ve gurur duyulması gereken bir işe imza atıldığını itiraf etmemek için yine bin dereden su getirme çabasına düştü.

Türk insanını küçük gören Batı hayranları, ortaya çıkan harika aracı kötülemek için bir şey bulamayınca, günümüz dünyasında en ünlü markaların bile ürünlerinin çeşitli parçalarını başka ülkelerden tedarik ettiklerini görmezden gelerek “Yüzde 100 yerli değil” demeye başladılar.

Beğenmedilerse gitsinler “yüzde 100 Alman, Fransız veya Amerikan malı” otomobil alsınlar.

Tabii bulabilirlerse…

Tüm dünyanın hayranlıkla takip ettiği ve ülkelerin satın almak için sıraya girdiği SİHA’ları bile marketlerde satılan basit bir drone gibi göstermeye çalışan çürümüş beyinlerin salgıladığı ifrazata çok da aldırış etmemek gerek.

Geçen hafta sonu seri üretim bandından indirilen otomobiller sadece bir başlangıç ve Türkiye, tıpkı insansız hava araçlarında olduğu gibi otomobilde de sektörün geleceği düşünülerek tasarlanan elektrikli otomobille çok iyi bir noktadan başlangıç yaptı.

Aynı inançla çalışmaya devam edersek kısa sürede daha ileri noktalara ulaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Kendini fildişi kulelerde görüp Türk halkını sürekli aşağılayan ve Togg’a çamur atmaya kalkışan karanlık zihniyet de elbet bir gün bu topraklardan yok olup gidecek.

Batı hayranı kompleksli zihniyetin bugün açıkça Türk Ordusu’nu suçlayıp eli kanlı terör örgütünün propagandasını yapar hale gelmesi o zihniyeti temsil eden dinozorlar için sonunun başlangıcı demek.

Bugün bir yiğit çıkıp karşılarına, cesurca yüzlerine haykırır, “Kral çıplak” der ve büyü bozulur, görüp de dile getiremediği gerçeği herkes itiraf etmeye başlar.

Türkiye, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan “Türkiye Yüzyılı” hedeflerini gerçekleştirmek istiyorsa dışarıdan fonlanan ve ülkemizin aleyhinde faaliyet gösteren beslemelerin el üstünde tutulması ve ödüllendirilmesi alışkanlığını bir an önce tarihin çöplüğüne göndermeli.

Hiçbir devlette, ister doktor olsun ister sanatçı, kimsenin o devletin sınırlarını ve bağımsızlığını koruyan ordusuna iftira atıp terör örgütlerini övmesine izin verilmez.

Ne kadar çok olurlarsa olsunlar, her camiadan çürük elmaların ayıklanması bugün için gerçekleşmesi imkansız bir hayal gibi görünebilir.

Fakat Togg’un ete kemiğe bürünüp karşımıza çıktığını müşahede ettiğimiz gibi inşallah yakın gelecekte bir gün o hayalimizin de gerçekleştiğine şahit oluruz.

Bu hedefe mümkün olan en kısa sürede ulaşmak için bize düşen görev, her türlü baskıyı ve maddi kaybı göze alıp terör örgütü yandaşlarına karşı ülkesini savunan yiğitlere sahip çıkmak.

Onlara yalnız olmadıklarını gösterebilirsek yanlışa ve haksızlığa karşı çıkmak isteyen fakat azgın azınlığın çığlıklarından ürküp sesini çıkaramayan başkaları da tepkilerini açıkça ortaya koyma cesaretine kavuşacaklardır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İsmail Yaşa Arşivi
SON YAZILAR