Seyfullah Koyuncu

Seyfullah Koyuncu

Kaset kazandı!

Kaset kazandı!

Deniz Baykal'ı koltuğundan eden, Kemal Kılıçdaroğlu’nu CHP’ye Genel Başkan yapan, MHP’yi bölüp yeni partiler devşiren, bazı milletvekillerinin ise vekilliklerini sona erdiren FETÖ yine başarılı oldu.

FETÖ’nün ve derin CHP’nin kaset komplosu bu kez Muharrem İnce’ye gerçekleştirildi.

Türk milleti bir kez daha iğrenç bir kumpasla ve siyasi mühendislikle karşı karşıya kaldı.

Türk siyaseti bir kez daha dışarıdan bir elle dizayn edilmeye çalışıldı.

Milletin iradesi bir kez daha ipotek altına alınmaya çalışıldı.

10 Mayıs 2010’da Deniz Baykal’a düzenlediği kaset operasyonuyla Kılıçdaroğlu’nun CHP Genel Başkanı olmasını sağlayan FETÖ, tam 13 yıl sonra aynı gün, 10 Mayıs 2023’te de Muharrem İnce’ye ahlaksız bir siyasi operasyon çekti.

Ve olan oldu. Kaset kazandı…

CHP’liler ve medyası tarafından 3 aydır adaylıktan çekilmesi yönünde linçe uğrayan, mahalle baskısı nedeniyle bunaltılan Muharrem İnce sonunda pes etti.

Önce İzmir ve Manisa mitinglerini sağlık sebeplerinden dolayı erteledi, daha sonra da yaptığı basın toplantısıyla adaylıktan çekildiğini açıklamak zorunda kaldı.

CHP'nin kaset kumpasına ve kendisinin para aldığı iftiralarına isyan ederken çok vurucu bir cümle kullandı.

"Seçimi kaybettiklerinde suçu bize atacaklardı. Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekiliyorum" dedi.

Kendi deyimiyle 45 günde yaşadığını 45 yılda yaşamayan Muharrem İnce “Ne kadar kaçak FETÖ'cü varsa yurt dışından saldırıyor. Diğer yandan da PKK'lılar saldırıyor. Her gün bir iftira var.” diyerek de isyanını dile getirdi.

Halil İbrahim Sofrası olarak adlandırılan sofra, her türlü ilkesizliğe bulaşarak şantaj masasına dönüşerek göreceli bir galibiyet elde etti.

Ama son sözü elbette millet söyleyecek!

ADAM KAZANDI!

2018 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimin galibi olmasının ardından, ‘Adam kazandı’ söylemini siyasi literatüre sokan Muharrem İnce bence bu defa da haklı çıkacak.

Adam yine kazanacak!

Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilmesiyle sosyal medyada bayram eden CHP’liler var ama bu komplonun CHP’ye faydadan çok zararı dokunacak.

Muharrem İnce’ye oy vermeyi düşünen seçmenin bu pis kumpasa tavrı çok sert olacak. Kaset kumpası ile iğrenç yollara tevessül edenler bu seçimde de kaybedecek. Türk milleti bu iğrençliklerin hesabını sandıkta mutlaka soracak.

Çünkü bu millet saf değil; dünya görüşü ne olursa olsun, gerçek vatanseverler FETÖ’nün bu ülkeyi bir kez daha dizayn etmesine asla izin vermez.

O sebeple de ben hem Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hem de Sinan Oğan’ın dün itibarıyla biraz daha oy kazandığı kanaatindeyim.

Hatta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimi ilk turda kazanmasının bir kerte daha garantiye alındığını sanıyorum.

CHP’nin ise dün itibarıyla oy kaybettiğini düşünüyorum. Tepki oylarını hesaba katmak gerektiğini unutmamamız gerekir.

Yazımı bitirirken; Memleket Partisi Manisa 1. sıra milletvekili adayı ve İnce'nin avukatı olan Fidel Okan’ın paylaşımını da buraya bırakmak istiyorum.

"Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Muharrem İnce son anda çekildiğine göre kararımı açıklıyorum; Türk Milleti, Devletimizi, Fetullahçılarla, PKKlılarla ve mafyatik gruplarla işbirliği halinde hareket eden odaklara teslim etmeyecektir. Vatan, millet düşmanlarıyla birlikte olanlara oy vermiyoruz!"

Önceki ve Sonraki Yazılar
Seyfullah Koyuncu Arşivi
SON YAZILAR