Tarık Ziyad

Tarık Ziyad

Kılıçdaroğlu'nu Anlamak Zor Zanaat

Kılıçdaroğlu'nu Anlamak Zor Zanaat

CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu anlamak mümkün değil. Ne yaptığını, ne söylediğini anlayan birileri varsa beri gelsin.

Bu aralar öfkesini bastıramadığını, yaşanan bazı gelişmeleri hazmedemediğini her platformda dile getiriyor.

Adalet yürüyüşü adı altında göstermiş olduğu performansından memnun olacak ki, yine bir yürüyüş merakı aldı başını gitti.

Bu seferki durağı adalet bakanlığı oldu. Millet vekilleri ile birlikte 'Baskın basanındır' düsturuyla gövde gösterisi yapacağını zannetti.

Ancak duvara toslama konusunda uzman olduğunu söyleyebiliriz. Olağanüstü toplantı olarak belirlenen buluşmada istismar meselesini ele aldı. Sahte süslerle süsleyerek karşımıza çıktı.

Bağırdı, çağırdı; esti, gürledi. Lakin estiği gibi yağmadı. Çünkü samimiyetsizlik net bir şekilde belirgindi. Rolünü bir o kadar güzel oynuyordu ki oscar ödülüne layık olabilirdi.

Verilen imaj açısından bakacak olursak meseleye, 'İstismara sessiz kalmadık, bakın biz bu hadisenin karşısındayız' oldu. Sadece bu değil; Sanki Adalet Bakanlığı görevini yapmıyor imajı da var.

Lakin Adalet Bakanlığı zaten bu işi önceden beri yakinen takip ediyor. Ancak sayın Kılıçdaroğlu geriden geldiği için çok şeyi kaçırmış. Yapmış olduğu bu eylem aslında devleti yıpratma çabası.

Kısacası oy devşirme. Ve bu oy devşirme planı istismar üzerinden yapılıyor. Sofralar kurulmuş; sofrada istismar, Adalet bakanlığı, haksızlık ve hukuksuzluk, yanına bir de sahte gözyaşı ve yemek hazır. Ancak o yemek mındar olduğu için kimsenin yemeyeceğini iyi biliyoruz.

Eyvallah, istismara karşısınız, bunu anladık; O zaman şu soruyu sorabilir hakkına sahibiz diye düşünüyorum:

Madem istismara karşısınız, CHP içerisinde yaşanan onlarca taciz ve tecavüz olaylarına neden sessiz kaldınız. Sizin derdiniz 6 yaşındaki çocuk felan değil.

Sizler bu hadiseden prim yapma derdindesiniz.

Buda yetmezmiş gibi, daha düne kadar kolluk kuvvetlerimize attığı iftirayı unutmuş gibi: "Yiğit polislerimiz operasyon için emir bekliyor. Operasyon yapılmazsa gerginlik artacak" diyor.

Hangi operasyon, hangi meseleden ötürü gerginlik artacak?

*****

6 yaşındaki çocuğun istismar edilmesine dair mahkeme kararını verecek. Ancak salyalarını akıta akıta Tarikate ağza alınmayacak söylemlerde bulunan bir güruh türedi.

Münferid bir meseleyi bir guruba, belli bir Cemiyete bağlamak nasıl bir akıl tutulması? Aslında İslam'a yapılan bir saldırı.

Böylesine duyar sahibi gibi görünen duyarsızların kendi cenahlarında yaşanan hadiselerde üç maymunu oynamalarına şaşmamalı.

Bu tür insanların fikirlerinden, ve söylemlerinden sadece ve sadece lağım akmasından başka bir şey değil. Bu yüzden bu tür insanların dezenfekte edilmesi şart.

Belli bir kesimi aptal yerine koymak, aptallığın daniskası. Görmezden gelmeye çok fazla gerek yok. Çünkü at gözlüğünü 20 yıldır takıyorsunuz.

Az samimi olun. Ki bu kadar zor değil. İçinizde yaşanan hadiselere kulak tıkamayın. Tıklarsanız içiniz kemirilir.

Satır arası bizden olsun. Selam ve dua ile.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Tarık Ziyad Arşivi
SON YAZILAR