İsmail Koç

İsmail Koç

MİLLETİN BU TEHDİTLERE KARNI TOK!

MİLLETİN BU TEHDİTLERE KARNI TOK!

Gün geçmiyor ki CHP’nin skandallarından birine daha şahit olmayalım. Son olarak da CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt geçtiğimiz günlerde skandal bir açıklamaya imza attı.

Uzun yıllardan beri Konya’da hekim olarak görev yapan, 1998-1999 yıllarında CHP Konya İl Başkanlığı görevini yürüten, birçok Sivil Toplum Kuruluşunda yer alan hatta bir dönem Konyaspor Yönetim Kurulunda As Başkan olarak görev yapan Bozkurt, adını tüm Türkiye’ye bugüne kadarki başarılarıyla değil bir TV kanalında yaptığı skandal açıklamalarla duyurdu ve Türkiye’nin gündemine oturdu.  

Sayın vekil açıklamalarıyla kendi reklamını yaptı ancak bir Konya milletvekili olarak temsil ettiği şehri tüm Türkiye’ye rezil etti.

Sayın Bozkurt'un, televizyon programında, “Diyelim ki 'Evet' çıktı, kimse heveslenmesin. Biz yine Samsun'dan başlarız, Amasya'ya gideriz, Sivas'a gideriz, Ankara'ya geliriz. Buradan İnönü'ye, Sakarya'ya, Dumlupınar'a... Ulan sizi İzmir'e kadar kovalamazsak anamızdan emdiğimiz süt helal olmasın. Sizi de sizin yedi göbek sülalenizi de bütün emperyalistleri de yine İzmir'den denize dökeriz.” İfadeleri her kesimden büyük tepkilere neden oldu.

Şimdi Konya milletvekilimize şu soruları sormak lazım;

Siz kimi tehdit ediyorsunuz?

Kimi denize döküyorsunuz?

Türk milletini nasıl olursa Yunan işgalcilerle bir tutuyorsunuz?

Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmeye ne hakkınız var?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bile bu tür açıklamaları tasvip etmiyoruz dese de Hüsnü Bozkurt ısrarla sözlerinin arkasında olduğunu ifade etti. Yani partisinin genel başkanının bile uyarılarına aldırış etmeyen bir anlayış…

Bozkurt, “Sizi de sizin yedi göbek sülalenizi de bütün emperyalistleri de yine İzmir'den denize dökeriz” diye tehditler savuruyor ancak 16 Nisan öncesi mensubu olduğu siyasi parti, faşist Avrupa, FETÖ ve terör örgütleriyle aynı safta yer alarak hayır kampanyası yürütüyor.

16 Nisan’da gerçekleşecek halk oylamasında evet çıkmasından o kadar çok korkuyorlar ki bu aziz millete hakaret etmekten bile geri durmuyorlar.  

Bu açıklamalar da bir korku ikliminin dışa vurumundan başka bir şey değildir.

Olurda 16 Nisan’da sandıktan evet çıkar da ülkemiz daha da ileriye giderse diye ödleri kopuyor.

Gerçi CHP zihniyeti ne zaman halkın iradesine saygı duydu ki bundan sonrası için de saygı duyması beklensin. Türk milletine cahil, bidon kafalı diyerek küçümseyen bir düşünce yapısından da başka bir şey beklenemezdi elbette…

Milletimizin feraset sahibidir. Bu gibi tehditlere de pabuç bırakmayacak, 16 Nisan’da da üzerine düşeni yapacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
İsmail Koç Arşivi
SON YAZILAR