Hamdi Bağcı

Hamdi Bağcı

Mübarek Kadir Gecesi ve Ülkemizde Kargaşa İsteyenler

Mübarek Kadir Gecesi ve Ülkemizde Kargaşa İsteyenler

Bugün 5 Ağustos Pazartesi, yani önemli gün. Haftalardır ülkemizde kargaşa isteyen CHP, Atatürkçü Düşünce Derneği, Türkiye Gençlik Birliği, Hürriyet Gazetesi, dış güdümlü kemalist montajcı sermaye, terör destekçisi marjinal medya bugün için biliyorsunuz büyük kargaşa çıkarılacağını ilan ettiler. İşte o gün geldi.

Bugün ilerleyen saatlerde ne olursa olsun Allah'ın izni ile enseyi karartmayın onlar kazanamayacak bu millet kazanacaktır.

Kadir Gecesi'ni dün gece idrak ettik. Müthiş bir hava vardı. Konya'da camilerin nerede ise tamamı doluydu.

İnsanlarımız, hepimiz dua ettik, Türkiye'nin düşmanlarına Rabbimizin fırsat vermemesi için dua ettik. Ramazan ayımızı burnumuzdan getirmek isteyenlerin ıslahı, eğer ıslah olmuyorlarsa da Rabbimizin Kahhar sıfatı ile helak etmesi için dua ettik.

Suriye'ye huzur gelmesi için dua ettik, Mısır'daki kardeşlerimizin sıkıntılı bekleyişlerinin hayra tebdisi için dua ettik. Elbette bizler dua ederken birileri bugünü ülkemiz için nasıl cehennem bir güne çeviririz diye çalışıyordu. Şeytanın askerleri, dünde durmadılar, bugün de durmazlar, yarında durmayacaklar ama bilesiniz hiç bir zaman kazanamayacaklar.

Bugün kargaşa çıkaran CHP neyi savunuyor?

Kendisine "Atatürk'ün askeri" diyenler bugün ne için mücadele ediyorlar? Ne için jandarmaya, polise taş atıyorlar? Çok iyi tahlil etmeliyiz.

Bugün verebilirse mahkeme başkanı neyin kararını verecek? Ülkemizin yıllarca sıkıntı çekmesine vesile olan Ergenekon Terör Örgütü (ETO) mensuplarının cezaları belli olacak, onu açıklayacaklar.  

Peki, ne yapmış bu zamana kadar ETO?

Cinayetler yapmış, askeri darbenin oluşması için ortam hazırlamış, Türkiye'nin çocuklarının bir kısmına Türk Milliyetçisi diye silah vermiş, bir kısmına Kürt Milliyetçisi diye silah vermiş, bir kısmını da dünya üzerinde en fazla Müslüman öldüren Lenin- Stalin gibi canilerin hayranı yapmış, solcusun diye silah vermiş. Bir kısmına Alevisin diye silah vermiş, bir kısmına dindarsın, Sünni'sin diye silah vermiş.

Bu ülkenin çocuklarına bu ülkenin çocuklarını öldürtmüş.

ABD'nin Komünist korkusu yayması neticesinde ülkemizi komünistlerden koruyacaklarını ilan ettiği ABD'nin maşası çakallar yetiştirmiş.

Bu ülkeye bağlıyız, halkçıyız, Atatürkçüyüz diyen katiller yetiştirmiş.

Ülkemizin seçimle iş başına gelen iktidarlarına karşı canice ayak oyunları yapmış, iktidarları değiştirmiş. İsrail güdümlü bir Türkiye kalması için mücadele etmiş, pısırık bir dış politika için mücadele etmiş, şahsiyetsiz yönetim için mücadele etmiş.

Türkiye'nin aciz kalması, AB, ABD, İsrail, Almanya, İngiltere, Fransa güdümünden çıkmaması için büyük oyunlar geliştirmiş ve bu oyunun dışına çıkanı harcamış.

İşte böyle bir terör örgütü için CHP, solcular, Atatürkçü Düşünce Derneği mensupları, TGB mensupları, İşçi Partisi mensupları, Hürriyet ve diğer yandaş medya ve marjinal terör destekçisi medya bugün polise, askere taş atacaklar. Silivri'yi işgal etme provalarını uygulayacaklar, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, hükümetimize küfürler edecekler, kinlerini kusacaklar. Bağımsız mahkemelerimizi aşağılayacaklar...

Peki biz ne yapacağız? Türkiye düşmanlarımızı hiç merak etmeyin, polisimizde jandarmamızda, yargımızda susturacak, hadlerini bildirecek güce ve iradeye sahiptir. Biz bu mübarek günlerde daha fazla çalışmanın, daha fazla Rabbimize yönelmenin mücadelesini yapacağız, Müslümanların kardeşliği için dua edeceğiz...

Merak etmeyin onların hiç bir silahı bizim kalkanımız kıramaz...

Geçen Cuma günü iş çıkışı yürüyordum, bir arkadaşımla karşılaştık. Yanında Suriye'den bir kardeşimiz vardı. Halep'ten yeni gelmiş, Suriye'yi anlattı biraz, "bir tarafta Türkiye ve mazlum halklar, diğer tarafta ise ABD, İran, Rusya, İsrail, Esed, yani çağın firavunları var. CHP ülkemizde ne yazık ki onların temsilciliğini yapıyor" dedi.

CHP neden bu kadar kirli bir oyunun içinde, ETO ile Türkiye düşmanları ile neden bu kadar ortak hareket ediyor?

Bunun yanıtını geçtiğimiz günlerde bir yazımızda vermiştik aslında. CHP'nin özü budur. CHP ile BAS partisinin bu halkları yönetmek için nasıl aynı merkeze hizmet ettiği elbette bir gün araştırılacak ve yazılacak. Sadece şimdi gördüğümüz bu kirli taşeronluğu hala CHP'nin ne yazık ki bırakmadığı gerçeğidir.

Fakat üzülmeyin gevşemeyin, inanıyoruz ve üstün Allah'ın izni ile biziz... 

Zira Rabbimiz bizimle ve şeytan Rabbimizin karşısında hiç bir zaman zafer kazanamaz...

Rabbimiz ülkemize birlik ve dirlik versin.

Bugün çalışma günüdür, daha çok çalışmalıyız ve enseyi de karartmayın, zira İnşaAllah gelecek gün bizim günümüzdür...

Bayrama çok az kaldı aman unutmayın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hamdi Bağcı Arşivi
SON YAZILAR