Seyfullah Koyuncu

Seyfullah Koyuncu

Rehavete dikkat!

Rehavete dikkat!

Seçimin ikinci turu için artık final haftasındayız. 14 Mayıs’ta net bir farkla Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve Cumhur İttifakı’na oy veren milli iradenin, 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimleri ikinci tur oylamasında da desteğini sürdürmesi bekleniyor.

Hem yurt içinde hem de yurt dışında beklenti, Erdoğan’ın yine sandıktan zaferle çıkacağı yönünde.

Tabi ki ben de aynı şeyi düşünüyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Mayıs’ta yapılacak olan oylamada bu defa ezici üstünlüğünü daha da artıracaktır.

Aksi halde Türkiye’yi çok zor günler bekliyor!

Çünkü milletvekilliği seçimlerinde TBMM’de çoğunluğu Cumhur İttifakı’nın kazanması, Kılıçdaroğlu’nun işini hayli zorlaştırmış durumda.

Kılıçdaroğlu, ikinci turda kazansa bile Türkiye’nin 10 ay sonra yapılacak olan yerel seçimlerle birlikte yeniden bir Cumhurbaşkanlığı seçimlerine gidebileceğini bilmemiz lazım. Çünkü Cumhurbaşkanlığı görevinin ve TBMM’nin aynı kadrolar tarafından kontrol edilmemesi erken seçimi kaçınılmaz hale getiriyor.

Türkiye’nin yeniden bir seçim sürecine gitmemesi için Cumhur İttifakı’nın bu konuda çok hassas olması ve sürekli bu işin üzerine gitmesi gerekiyor. İlk turda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy veren kitlenin ne yapılıp edilip mutlaka sandığa yeniden gitmeye ikna edilmesi gerekiyor.

Teşkilatlar ve milletvekilleri tıpkı 14 Mayıs öncesinde olduğu gibi yeniden sahaya indi ama bu yetmeyebilir. Daha çok çalışmaları lazım.

Rehavet oluşmaması için çok daha dikkatli olunması lazım.

ZİHNİYETLERİ ARIZALI!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy veren depremzedelere CHP'li seçmenlerden ağız dolusu küfürler ve skandal hakaretler gelirken, CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi şehirlerinde misafir edilen depremzedeleri adeta sokağa atmıştı.

Depremzede kardeşlerimiz bu aşağılık hareketlerin cevabını sandıkta elbette verecektir.

Vatandaşın hassas terazisi asla şaşmaz. Milletimiz en iyisini bilir.

Ama benim bildiğim bir şey var ki;

Millete tepeden bakan, hor gören, küfür eden, aşağılayan zihniyeti bu millet ömür boyu iktidara getirmeyecek.

Edebinden susanları uysal koyun yerine koymaya çalışanlara bu millet bir ömür fırsat vermeyecek.

Sosyal medyadan paylaşımlar yapıp kendini en zeki zanneden sanat sepet tayfayı bu millet bundan sonra asla insan yerine koymayacak.

Bu ülkenin ekmeğini yiyip bu ülke insanına küfür eden çukurlara da haddini elbet bildirecek.

Pek çok kişi bu süreçte yaşananları not ediyor, bizler de not ediyoruz.

Mesela bu sanat sepet tayfaya seçim sürecinden sonra kimler avantadan konserler verecek, kimler uyduruk tiyatrolar için ceplerini dolduracak izleyip göreceğiz.

Ha şunu da ekleyelim, Cumhur İttifakı seçmenini aşağılayan, alay eden sanatçı bozuntularına seçimlerden sonra konser gibi etkinliklerde hala yer verecek olan bir Cumhur İttifakı belediyesi varsa beri çıksın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Seyfullah Koyuncu Arşivi
SON YAZILAR