Seyfullah Koyuncu

Seyfullah Koyuncu

ARA ‘KAN’ AĞLIYOR!

ARA ‘KAN’ AĞLIYOR!

Arakan’da Budist çeteler tarafından Müslümanlara karşı sistematik bir şekilde uygulanan saldırılar tüm vahşeti ile devam ederken, dünya; kulaklarını tıkamış, gözlerini kapatmış vaziyette.

Bir ‘leşmiş’ Milletler gibi kurumların Budist yönetime karşı herhangi bir yaptırımda bulunmaması ve Arakanlı Müslümanlara karşı herhangi bir çare arayışına girmemesi insanlık adına gerçekten utanç verici.

Müslümanları soykırımla bitirmeye niyetli olan Budist çeteler şu ana kadar sayısı tespit edilemeyen binlerce Müslümanı insanlık dışı yöntemlerle katletti.

Dünyanın sessiz bakışları arasında Myanmarʹın batısındaki Arakan bölgesinde Rohingya Müslümanlarına yönelik vahşet, dehşet verici.

Genç kızlar tecavüze uğruyor…

Camiler ve evler, içlerindeki kadın, çocuk ve yaşlılarla birlikte ateşe veriliyor…

Müslümanlar zorla göç ettiriliyor…

Küçük çocuklar elleri bağlanıp nehre atılıyor…

Cep telefonu yasak, elektrik yok...

Erkekler diri diri yanmamak için dağlara kaçıyor, kadınlar tecavüze uğramamak için denize, nehre atlıyor…

Arakanʹda sadece son üç günde iki binden fazla insan vahşi yöntemlerle katledildi...

Arakanlı Müslümanlar kan ağlıyor, feryat ediyor; dünyada hiç Müslüman yok mu? Eğer dünyada bizden başka Müslüman varsa acımızı hissederdi…

Müslüman kanı ucuz ve sahipsiz…

İslâm Konferansı tatilde, Arap Birliği de uyumaya gitti. Ne işe yarar bu aptal kuruluşlar. Ayda bir toplanıp yemek yemekten başka ne iş yaparsınız siz?

Ahlâk ve insan hakları savunuculuğu yapan batı ülkelerinin hepsi riyakar, onu biliyoruz. Onların dini-imanı madde-para. Peki siz, kendine Müslüman diyen liderler, sesiniz ne zaman yükselecek?

Siz ne zaman din kardeşlerinize sahip çıkacaksınız?

İşiniz gücünüz birbirinizle uğraşmak. Fitne tohumlarını sahiplenip Katar’a saldırırken birlik olduğunuz kadar birlik olsanız yeter!

Müslümanları soykırımla bitirmeye niyetli olan Budist çeteler şu ana kadar sayısı tespit edilemeyen binlerce Müslümanı insanlık dışı yöntemlerle katletti.

Bunun adı sistematik soykırım değil midir?

Ne oldu ki size, din kardeşiniz kan ağlarken siz gülebiliyorsunuz?

Peygamber Efendimiz, “Ey Allah’ın kulları! Kardeş olunuz. Müslüman, Müslüman’ın kardeşidir: Ona zulmetmez, onu yardımsız bırakmaz, ona hor bakmaz” diye emretmişken size ne oluyor böyle?

Ne zaman sesiniz yükselecek?

Yine Efendimiz, “Birbirini sevmekte, birbirine acımakta, birbirini korumakta müminler bir vücut gibidir. Vücudun herhangi bir organı hastalanınca, diğer organları uykusuzluk ve acı ile dertlenir” diye buyurmamış mıdır?

Ne zaman tek vücut olup Arakanlı Müslümanlara sahip çıkacaksınız?

Arakanlı Müslümanların balina kadar bile kıymeti yok.

Kıyıya vuranlar Arakanlı Müslümanlar değil de balinalar olsaydı, dünya ayağa kalkardı!

seyfullah-koyuncu-yazi-resmi.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar
Seyfullah Koyuncu Arşivi
SON YAZILAR