Halil İbrahim Urgancı

Halil İbrahim Urgancı

Birlikte başaracağız!

Birlikte başaracağız!

Değerli okurlarım;

Konyaspor’u öncelikle kutlayalım. Kolay iş değil elbet, böylesine zorlu Osmanlıspor deplasmanında bir puan almak. Alınan bir puanın önemi büyük fakat galibiyete yakın taraf bizdik. Eto’o hamlesinin geç kalması ve Volkan Şen’in etkisizliği hücum aksiyonlarımızı oldukça etkiledi.

Orta sahadaki oyun kurma becerisi az olan Moke ve Jonsson hücuma yeterince destek ve katkı veremedi. Mehdi Bourabia’nın eksikliği takımı oldukça etkiledi. Kadro kalitesi olarak bizden daha güçsüz rakibimiz karşısında yeterince üretken olamadık. Maalesef orta sahamız hücuma gerekli katkıyı vermekte zorlandı.

Bireysel değil takım olgusunda ön plana çıkmamız gerekirdi. Hücum olarak istenileni veremesek bile savunma yönünde başarılı hamlelerde bulunarak haftanın 11’inde kendine yer bulan Selim Ay övgüyü haketti.

Kazanamıyorsan kaybetme düşüncesi ile bir puanı hanemize yazdırdık. Şunu biliyoruz ki kenetlenen bir Konyaspor camiasının neler başarabildiğine hepimiz biliyoruz.

Yeter ki bir olalım birlik olalım.

KRİTİK SINAV
Konyaspor’umuz artık her maçı final niteliğinde oynayacak. Zorlu Kayserispor maçında kazanılan 3 puanın baş mimarı büyük Konyaspor taraftarına bu kritik sınavda yine büyük iş düşüyor. Biliyoruz ki taraftarımız ateşleyici gücümüz.

Önümüzde 7 haftalık bir periyot var, stresli ve tansiyonu yüksek maçlar oynayacağız. Takımımız Sergen Hocanın da belirttiği gibi şuan düşme grubunun altında, Sivasspor galibiyeti ile düşme grubunu yakalayıp, fikstür avantajını iyi kullanmalıyız. Sivasspor kadro gücü ve bulunduğu konum itibari ile Avrupa hedefi var, zorlu bir maç takımımızı bekliyor.

Rakiplerimize oranla gerek kadro yapısı gerek şehir ve taraftar gücü ile bunu başarabilecek potansiyele sahibiz. Sabırla, inatla ve azimle futbolcularımız terinin son damlasına kadar savaşmalı, taraftarlarımız tribünde sesleri kısılana kadar 90 dakika boyunca desteklemeliyiz.

Ayağa Kalk ve Kenetlen Konya! 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Halil İbrahim Urgancı Arşivi
SON YAZILAR