Ali Küçükceran

Ali Küçükceran

BU KADAR DA OLMAZ

BU KADAR DA OLMAZ

Ankara deplasmanında güzel bir oyun bekleyen taraftarını hüsrana uğratan yeşil beyazlı ekip iki haftada kalesinde on gol görerek bu renklere gönül verenleri derinden sarstı.

 

Aykut Kocaman’ın gelmesiyle birlikte kalesinde çok az gol gören bir takım beklentisi içerisine girenler şimdi ne düşünüyor diye merak ediyorum? Savunma futbolunu benimseyen, bekleyen, pas yapan takımın sisteminin çöküşü olarak da düşünebiliriz bu mağlubiyeti.

 

Taraftar güzel futbol beklerken, iyi sonuçlar isteyip stadı doldururken bu nasıl bir futbol?

 

Takımlar maça dengeli başladı. İlk dakikalar birbirini tartan iki takım izledik. Ne zaman ki yeşil beyazlılar golü kalesinde gördü, o dakikadan sonra sahada iyi oynayan bir ekibi izlemek mümkün olmadı. Durum böyle olunca hezimet de kaçınılmaz oluyor tabi.

 

Golleri kalesinde gören yeşil beyazlıların daha da motivasyonu bozuluyor ve takım kendine gelemiyor. Bunun önüne de bir türlü geçilemiyor. Peki, nasıl bir çare bulunabilir?

 

Futbolcuların performanslarını inceleyecek olduğumuzda da öne çıkan hiçbir futbolcu olmadığını görüyoruz ve soruyoruz: Bu takım niye oynamıyor?  Vid Belec’in performansına ayrıca bir parantez açmak istiyorum. Uzandığı topları içeriye almasının nedeni gününde olmaması mı yoksa daha ciddi sorunlar mı?

 

İki hafta üst üste ağır yenilgiler alan Torku Konyaspor’un bir an önce kendini toplaması dileğiyle…  

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ali Küçükceran Arşivi
SON YAZILAR