Hüseyin Koyuncuoğlu

Hüseyin Koyuncuoğlu

GELECEK ADINA UMUT VERİYORLAR

GELECEK ADINA UMUT VERİYORLAR

Konyaspor’da gelecek adına yapılan genç transferlerin günden güne kendini geliştirmesi oldukça mutlu ediyor. Bunun en basit örneğini Rizespor maçında Milosevic’te gördük. Boşnak futbolcu azimli görüntüsüyle her geçen maç kendisine yeni şeyler katıyor. Son oynanan Ç.Rizespor maçında da istekli futboluyla alkış aldı. 60 kez topla buluşan Milosevic meşin yuvarlağa en fazla sahip olduğu maçı geride bıraktı. Güzel futbolunu bir de golle süsleyen genç futbolcu Aykut Hoca’nın kısa zamanda verim almaya başladığı isimlerin başında geliyor.

BAJİC ADIM ADIM KRALLIĞA

Bir diğer yıldız Boşnak da Riad Bajic. Rizespor ağlarını havalandırarak 9 gole ulaşan genç yetenek yeşil beyazlıların Süper Lig’de en çok gol atan yabancı futbolcusu oldu. Tabi 5 gol daha atması halinde bir sezonda en çok gol atan Konyasporlu futbolcu olma ünvanını da ele geçirecek. Şuan 9 golü bulunan Bajic, gol krallığında Cenk Tosun’un ardından ikinci sırada bulunuyor. Cenk’in de gollerinin birçoğunun penaltı olduğunu unutmamak gerek. Bajic ilk yarıda olduğu gibi haksız kırmızılar yemezse veya sakatlık geçirmez de bu performansını sürdürürse Konyaspor adına Süper Lig’de Zafer Biryol’dan sonra bir gol kralı daha çıkmış olur.

BİZİMKİLER DÜŞÜŞTE!

Yakın zaman içinde transfer edilen yabancı genç yeteneklerin kendilerini geliştirdiğini görmek hem umut veriyor hem de mutlu ediyor. Bunları izlerken, kendi yeteneğimiz, Konyaspor doğmuş, büyümüş gençlerin de düşüşte olduğunu görmezden gelemeyiz. Yeşil beyazlıların son yıllardaki en iyi çıkış yakalayan oyuncu olan, ismi önemli takımlarla yazılıp çizilen Ömer Ali Şahiner’in istenilen görüntüyü tam anlamıyla sergileyememesi bizleri üzüyor.

Hani derler ya isterse yapar diye, bu Ömer Ali için de çok uygun bir söz olur. İstediği zaman çok güzel bir performans sergileyen oyuncu, moralsiz veya isteksiz olduğu zamanlarda adeta başka bir futbolcu görüntüsü sergiliyor. Biz Ömer Ali’den çok güzel işler beklerken, Konyaspor’un en önemli geleceği derken, onun son dönemler yaşadığı kilo artışı, bazı maçlardaki isteksiz görüntüsü bu düşüncelerimize engel oluyor. Genç oyuncunun tam da parladığı dönemde bu olumsuzluklardan sıyrılıp gerçek performansını göstermesini gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hüseyin Koyuncuoğlu Arşivi
SON YAZILAR