Ali Küçükceran

Ali Küçükceran

GÜLE OYNAYA

GÜLE OYNAYA

Maça geçmeden önce belirtmek istediğim bazı şeyler var. Bunlardan biri tabii ki taraftar, sezon boyunca takımını her şartta destekleyen yeşil beyazlıların büyük taraftarları bu sonuçları görmeyi oldukça fazla hak etmişlerdi.

 

Bir diğer husus da ligde artık son haftalar oynanırken üstteki takımlar şampiyonluk ve Avrupa mücadeleleri sebebiyle alt sıralardaki takımlar da düşme korkusu nedeniyle stres dolu günler geçirirken yeşil beyazlıların rahat olması, düşme korkusunun olmaması özlediğimiz bir tabloydu.

 

Bu sezon hem futbolcular ve teknik heyet hem de taraftarlar bu rahatlığı sonuna kadar hak ettiler. Bu derece rahat durumda olmasına rağmen daha fazla maç kazanmak, puan toplamak amacıyla ortaya koydukları futbolla sportmenlik örneği sergileyen bu futbolcuları tebrik ediyorum.

 

Maça iyi başlayan, pozisyonlar da bulan taraf Torku Konyaspor’du. Ev sahibi olmanın verdiği motivasyonla maçı güzelleştirmek için ortaya konulan oyunda tek eksik goldü.

 

Maç tempolu başlasa da böyle devam etmedi.

 

İkinci yarının başlarında yeşil beyazlılar gene golü bulmak için uğraş veren taraf oldu.

 

Rakip takım da oyunu çirkinleştirecek, seyir zevkini düşürecek bir oyun sergilemedi.

Tamamen prestij önemi taşıyan bu karşılaşmada maçı daha çok isteyen taraf Torku Konyaspor’du.

Son dakikalarda bulduğu golle de yeşil beyazlılar hak ettiğini alan taraf oldu. Sezona başlarken yeşil beyazlı taraftarların gönlünde yatan Avrupa kupalarına katılmaktı fakat bu çok gerçekçi bir hedef değildi.

Bu takımın alt sıralarda olacağını, kümede kalma yarışı vereceğini düşünmek de kötümser olurdu. Torku Konyaspor açıkçası şu anda tam ideal sıralamasında fakat önümüzdeki sezon bunun üzerine koyulmalı ve hayallerimizdeki Torku Konyaspor’a yaklaşılmalı.

 

Harika zaferler kazanan ve taraftarlarını mutlu eden bir Torku Konyaspor dileğiyle…  

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ali Küçükceran Arşivi
SON YAZILAR