Macit Uluçamlıbel

Macit Uluçamlıbel

Karatay’a yakıştı

Karatay’a yakıştı

Bu dönem Merkez İlçe belediyelerimiz çok şanslılar…

Üç başkanda birbirinden kibar, çalışkan ve samimi…

Son günlerde nereye baksam kiminle konuşsam olay lavanta bahçesine bağlanıyor…

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca Karatay’ı konuşulan ilçe haline getirdi.

Karatay geçmişte merkez ilçeler arasında daha sade kalıyordu hep.

Bu sadelik kötü manada anlaşılmasın önceki dönem belediye başkanlarının hizmetleri, Karatay için yaptıkları göz ardı edilemez. Lakin geçtiğimiz dönem kooperatifler ön plandaydı hep Karatay’da.

Hasan başkan ve ekibi yeni bir vizyon kazandırdılar ilçeye.

Son icraatlarından birisi olan lavanta bahçesi hızla Karatay’ın cazibe merkezlerinden birisi haline geldi.

Aslında küçük bir dokunuş ama ne kadar büyük ve güzel karşılık görüyor.

Hasan başkanı basından takip ediyorum. ( Basından takip edilebilecek kadar ön planda bu da iletişim ekibinin başarısı) Sürekli halkın içinde. Tabi son haftalarda Ak Parti teşkilatları Milletvekilleri ve Başkanlarla topyekün sahaya indiler. Yalnız şunu söylemeliyim ki Hasan  Kılca hep sahadaydı.

Lavanta bahçesine daha gidemedim. Emin olun gitmiş kadar oldum. Sosyal medya da yapılan paylaşımları gördükçe de gitme isteğim artıyor.

Bu dönem Hasan Başkanla yepyeni bir Karatay izliyoruz. Teşekkürler başkanım.

Tabi Karatay Belediyesinden bahsederken dost isimleri anmadan olmaz. Hasan Başkanın tüm ekibi cevval. Başkan yardımcı Osman Ciğer, Basın ve Yayın Müdürü Kemalettin Nokta ve Halkla ilişkiler Müdürü Mehmet Macit tanıdığımız, sevdiğimiz ve liyakatlerine şahitlik ettiğimiz isimler.

Hem başkan Hasan Kılca hem ekibi Karatay’a yakıştılar…

Bu dönem Konya merkez ilçe belediye başkanlarının aralarındaki muhabbet sahaya da yansıyor. Samimi ve çalışkan başkanlarla doğru ekiplerle güzel işler yapılıyor.

Tabi lavanta konusunda bir şeye değinmeden geçemem Selçuklu da da bir çok parkın etrafına lavantalar eken oyun oynayan çocukları, dinlenen ve spor yapan vatandaşları hem görsel güzellikle hem lavantaların güzel kokusuyla mest eden Selçuklu belediyesine ve Başkan Ahmet Pekyatırmacı’ya teşekkür etmeliyiz.

Kütüğü Meram’da olan, doğup büyüdüğü mahallesi Karatay’da olan ve artık Selçuklu’da yaşayan birisi olarak üç belediyemizin de bu dönem ki çalışmalarını beğeniyle izliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Macit Uluçamlıbel Arşivi
SON YAZILAR