İbrahim Doğan

İbrahim Doğan

Maç, Amir’in kırmızı kart gördüğü pozisyonda bitti

Maç, Amir’in kırmızı kart gördüğü pozisyonda bitti

Beşiktaş maçına son 2 haftada yenilen gollerde büyük hataları olan Serkan ile Anicic’i keserek başlayan Bülent Korkmaz, tam “doğru bir iş yaptı” diyecektik ki maçın daha ilk dakikalarında Amir’in Lens’e yaptığı hareket ile boğazımızda kaldı.

Kırmızı kart doğruydu, Amir’in daha dikkatli davranması lazımdı. Çok kolay bir pozisyonda oyundan atılmak, tecrübesizlikten başka bir şey değildi.

10 kişi kalan Konyaspor’un umutları da işte tam o pozisyonda bitti.

Vida’nın Milosevic’e yaptığı harekete de kırmızı verilebilirdi. Ancak VAR, bu pozisyonda Zorbay Küçük’ü çağırmamayı tercih etti.

40 ve 45. dakikada gelen goller maçı kopardı.

Hafta içerisinde ne kadar hazırlanırsan hazırlan, bireysel hataların olması Konyaspor’a bu sezon çok maç kaybettirdi. Belki de kora kor geçecek maç, kırmızı kart sonrası bitti.

İkinci yarıda ise Konyaspor, oyundan hiç bir beklentisi olmadan başladı. Orta sahada Jonsson’un yaptığı pas hatası maçı 3-0’a getirdi.

10 kişi ile atak yapmayı da kapanmayı da başaramayan Konyaspor, kalan dakikalarda Beşiktaş’ın al gülüm ver gülüm paslarını izledi. Şanssızlık mı, yoksa başarısızlık mı? Her neyse bu sezon Konyaspor’un yakasını bir türlü bırakmadı....

Önceki ve Sonraki Yazılar
İbrahim Doğan Arşivi
SON YAZILAR