Ali Küçükceran

Ali Küçükceran

TAM GAZ DEVAM

TAM GAZ DEVAM

Karabük deplasmanından mutlaka puan alması gereken yeşil beyazlılar bu zorunluluğun bilincinde olduklarını maç boyunca kanıtladı. Maça istekli başlayan yeşil beyazlılar pozisyona da girdi fakat sonuç alamadı. Hep zor bir deplasman olarak görülen Karabük’te maça defansa çekilerek başlamayan Torku Konyaspor üç puana talip olduğunu gösterdi. İlk dakikalardan sonra gol arayışı içine giren bir ev sahibi takım gördük. Sıralamaları itibariyle ev sahibi takımın böyle oynaması tabii idi. Yeşil beyazlılar rakibin topla oynamasına izin verse de boş alan bırakmadı. İlk dakikaları saymazsak ilk yarının genelinde oyunu ev sahibi takım yönlendirdi desek yanılmış olmayız zannımca.

 

İkinci yarıya KDÇ Karabükspor hızlı başladı. Gol bulma arzusu içerisine giren ev sahibi ekip topa sahip olan taraf oldu fakat tam da bu dakikalarda yeşil beyazlılar altın değerinde bir gol buldu ve oyunun seyrini değiştirdi. Ev sahibi ekip golün şokunu atlatıncaya kadar yeşil beyazlılar rahat bir nefes aldı. İlerleyen dakikalarda ev sahibi ekip beraberliği yakalama çabasına girişse de yeşil beyazlıların birçok maçta ortaya koyduğu skoru korumaya yönelik oyunu galibiyeti getirdi. Bu sene skoru korumayı bilen yeşil beyazlılarda övgüyü hak eden isimlerin başında hiç şüphesiz Aykut Kocaman geliyor. Saha kenarında sergilediği karizmatik liderliğiyle, taktik anlayışıyla, oyunu okuma becerisi ile şu ana kadar takımını başarıyla idare eden Aykut Kocaman’ı tebrik ediyorum.

 

Son dört maçtır kaybetmeyen ve iki maçtır galibiyet alan Torku Konyaspor son haftalar öncesinde iyi bir istikrar yakaladı. Zorlu bir fikstüre sahip olan yeşil beyazlıların kazandığı her puan altın değerinde bu yüzden de bundan sonraki maçlarda öncelikle galibiyet hedeflenmeli en kötü beraberlik alınmalıdır. Puan cetveline baktığımızda yeşil beyazlıları rahatlamış olarak görsek de ligin bitimine daha çok var, bu yüzden de disiplini elden bırakmamak gerekir. Her maç taraftarını güldüren bir Torku Konyaspor dileğiyle… 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ali Küçükceran Arşivi
SON YAZILAR