Ali Küçükceran

Ali Küçükceran

TELAŞA GEREK YOK

TELAŞA GEREK YOK

Son beş maçında yenilgi yüzü görmeyen Torku Konyaspor’umuz İstanbul deplasmanına büyük bir özgüvenle üç puan için gitti. Son maçlarda alınan sonuçlardan sonra Konya taraftarının takımına güveni üst seviyeye çıkmışken en azından beraberlikle dönmek çok önemliydi fakat yeşil beyazlılar bu maçta futbolun doğrularını yapan taraf değildi.

 

Maça ev sahibi Başakşehir daha iyi başlayan taraftı, motivasyonlarının üst seviyede olduğu net bir şekilde görülüyordu. Golü bulana dek türlü atak girişimlerinde bulunan ev sahibi takım maçı o dakikaya kadar kendi kontrolünde tuttu. Başakşehir’in iyi oyunu karşısında çok da bir şey yapamayan yeşil beyazlılar golü kalelerinde gördükten sonra saman alevi misali birkaç atak girişiminde bulunsa da net bir pozisyon bulamadı ve devre o şekilde bitti. Devre bitmeden önce yeşil beyazlılar golü bulsaydı ve beraberlikle soyunma odasına gitseydi zannımca şimdi bunları konuşuyor olmazdık.

 

Torku Konyaspor’un ikinci yarıya başlar başlamaz gol bulması lazımdı ki maçı çevirebilsin fakat başlama vuruşuyla birlikte yeşil beyazlıları gole götürecek bir oyun seyredemedik. Topa sahip olan, gol pozisyonu arayan taraf gene ev sahibi kısımdı nitekim golü de buldular. O dakikadan sonra maç Torku Konyaspor adına bitti. Yeşil beyazlıların bu durumundan yararlanan ev sahibi takım farkı açtı ve haklı bir galibiyet aldı.

 

Bundan sonra yapılması gerekenler öncelikle bu ağır mağlubiyet neden oldu, neyi yanlış yaptık, neyi yapamadık bunun tahlilini yapmaktır. Yeşil beyazlılar bu maçtan dersler çıkararak benzeri hatalara düşmeyerek taraftarını mutlu edecek sonuçlar almalıdır. Tabi bu arada Torku Konyaspor taraftarının bu mağlubiyete bakıp telaşa kapılmaması ve takımının arkasında sonuna dek durması gerekir. Tıklım tıklım tribünleri başarılarıyla coşturan bir Torku Konyaspor izlemek dileğiyle…  

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ali Küçükceran Arşivi
SON YAZILAR