İsmail Yaşa

İsmail Yaşa

Terörün fotoğrafı

Terörün fotoğrafı

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesindeki sınır hattında bölücü terör örgütü mensuplarınca yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesiyle yine yüreğimize ateş düştü.

Hain saldırıda üç yiğidimiz şehit oldu.

Kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabr-ı cemil dilerim.

Milletimizin başı sağ olsun.

Şehit haberiyle birlikte bir başka haber daha gündeme düştü.

Güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirilen bir teröristin cep telefonunda bulunan fotoğraflar, ölen teröristin bir kadın milletvekiliyle çok yakın ilişkisi olduğunu ortaya çıkarmıştı.

Fotoğraflarda halen TBMM üyesi olan ve dokunulmazlığı bulunan kadın milletvekilinin genelde teröristlerin giydiği kıyafetlerle örgüt kamplarında sevgilisi olduğu belirtilen teröristle birlikte gayet samimi olduğu görülüyor.

O kadın milletvekilinin kim olduğu bir yana, hangi partiden milletvekili olduğunu eminim herkes yanılmadan tahmin edecektir.

Şehitlerin acısını yüreğimizde hissederken karşımıza çıkan fotoğraflar terör örgütü yandaşlarına ve çeşitli laf cambazlıklarıyla teröristleri aklamaya çalışanlara duyduğumuz öfkeyi daha da büyüttü.

Bu kadarı da artık çok fazla!

Böyle bir özgürlük anlayışı dünyanın hiçbir ülkesinde yok.

Sosyal medyada hızla yayılan o fotoğraflara bakan vatandaşlar bir yandan terör örgütüne ve yandaşlarına lanet okurken diğer yandan da örgütle bağlantısı isimlerin nasıl olup da TBMM çatısı adlında bulunabildiğini sorguluyor.

Geçenlerde yine malum partinin bir başka kadın milletvekili de alay eder gibi TBMM Başkanlığı’na MİT’in Kuzey Irak’taki faaliyetleri hakkında soru önergesi vermişti.

Milletten toplanan vergilerin askerimize ve polisimize kurşun sıkan teröristin sevgilisine ve yine onun gibi terör örgütüyle bağlantılı isimlere maaş olarak gitmesini hazmedemiyorlar.

Vatandaşın kazandığı üç-beş kuruştan keserek devlete verdiği verginin teröristlere yüksek miktarda maaş olarak aktarılması vicdanları yaralar ve devlete duyulan güveni sarsar.

Akçakale’de ciğerparelerini şehit veren annelere ve babalara gidip sorun bakalım, çocuklarını katleden örgütün destekçilerinin milletvekili olmasına ve devletten maaş almasına ne diyorlar?

Terör örgütünün pençesinden çocuklarını kurtarabilmek için günlerdir, aylardır Diyarbakır’da nöbet tutan annelere ve babalara sorun.

Tabii bir de madalyonun öbür yüzü var ve ondan da bahsetmek gerekiyor.

Gerek TBMM’dekiler ve gerekse dışarıdaki terör örgütü yandaşları örgüte desteklerini, söylemlerini ve eylemlerini gizlemiyorlar.

Bilakis onların yerine 2023 seçimlerinde tüm ümitlerini terör örgütü sempatizanlarının oylarına bağlayan partiler ve politikacılar devlete ve millete meydan okuyan eylemleri ve söylemleri aklamaya çalışıyorlar.

Sadece Erdoğan’ı devirme motivasyonuyla bir araya gelen muhalefet cephesinde görece büyük partiler vatandaşların tepkileri karşısında üç maymunları oynarken, terör örgütü yandaşlarını temize çıkarma ve onlarla kol kola girmeyi normal gösterme vazifesinin de dindar görünümlü minik partilere verildiği anlaşılıyor.

Güvenlik güçlerince etkisiz hale getirilen teröristin cep telefonundan çıkan fotoğraflar, terörün dağdan şehre indiğinin kanıtıdır.

Askerimiz ve polisimiz, yurt içinde ve sınırlarımız dışında istihbaratımızla koordineli bir şekilde oldukça başarılı operasyonlara imza atıyor.

Bir yandan terör örgütünün sonunu getirecek o operasyonlar yürütülürken diğer yandan örgüte hayat öpücüğü teşkil eden “özgürlüklere” izin verilmemesi gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İsmail Yaşa Arşivi
SON YAZILAR