Macit Uluçamlıbel

Macit Uluçamlıbel

Yak yık çık

Yak yık çık

Gezi olaylarında ağaçlar kesiliyor bahanesiyle çevreyi yakıp yıkanların, terör örgütleriyle kol kola polis taşlayanların, kamu mallarını, milletin araçlarını yakıp yıkanların ve bunlara maddi manevi destek olanların beraati akıl alacak şey değil. Gezi sanıklarının beraati en çok yeniden birilerini sokaklara dökmek isteyenleri sevindirmiştir herhalde.

Dikkatli olmalıyız. O zaman bahanesi ağaç olanlar yeni bahaneler üretirler. Yarın çıkar sporu alet ederler, şu takıma haksızlık yapılıyor derler, öbür gün çıkar toplanalım hesap soralım derler… Dert aynı. Milleti provoke ederek iç karışıklık çıkartmak. Zaman zaman bu uyarıları yapıyoruz. 17-25 Aralık tapelerinin yeniden gündeme getirilmesi algı operasyonlarının dozunun artacağının göstergesi. Temcit pilavı gibi milletin önüne getirip durdukları sahte ses kayıtlarıyla o zaman yaşı küçük olan şimdinin gençliğini hedef alıyorlar. Anneler, babalar evlatlarınıza sahip çıkın. Birilerinin ideoloji aşılıyoruz ayağına evlatlarınızı piyon olarak kullanmalarına izin vermeyin.

Gezi parkı olayları ülke ekonomisine çok büyük zarar verdi. O günlerde ‘ mesele ağaç değil sen hala anlamadın mı?’ diyerek milleti sokaklara çağıranlar, meseleyi anlamamış olan gençlerle, meseleyi anlamış olan vatan hainlerini, memleket düşmanlarını bir potada erittiler. Ağaç korumaya meydana gidenler kendilerini molotof hazırlayan teröristlerle aynı cephede buldular. Milleti sokaklara dökmek için çaba gösterenler biliyorlar ki bu milletin kanı deli akar. Ama hesap edemedikleri şey ise bu milletin asaleti. 15 Temmuz bu millet için büyük bir dönüm noktasıdır. 15 Temmuz birlik beraberlik ruhunu yok etmek isteyenlere fırsat vermememiz lazım. Postallarla milletin egemenliğini çiğnemek isteyenlere bu millet canını siper etmiştir. Yine eder.

Gezi, 17- 25 Aralık, 15 Temmuz… Denediler, olmadı. Yine denerler. Yine deneyecekler. Başaramayacaklar.

Uyanık olmalıyız. Sosyal mecraları çok iyi kullanmalıyız. Yalan haberleri ifşa etmeli insanlara doğruları anlatmalıyız. Provokatörlere fırsat vermemeliyiz.

.....

Ülkemizde Covid 19 vakası yok ama tüm bulaşıcı hastalıklara karşı yapılması gereken en önemli iki madde;Temizliğe dikkat etmek, yetkililerin açıklamaları harici yayılan haberlere itimat etmemek.

…..

Yeni depremlerle sarsılıyoruz. Van, Manisa ve Malatya da yeni depremler oldu. Zor bir zaman diliminden geçiyoruz. Milletimize geçmiş olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Macit Uluçamlıbel Arşivi
SON YAZILAR