Furkan Bozoğlu

Furkan Bozoğlu

YENİ STAT İÇİNDE “ESİR” BİR “BALIK”

YENİ STAT İÇİNDE “ESİR” BİR “BALIK”

Bir açılış maçı ancak bu kadar mükemmel olabilirdi.

Taraftar heyecanlı, yönetim, futbolcular, teknik direktör, antrenörler heyecanlı… Stadyum müthiş…

Maç öncesinde taraftarlarla yaptığım görüşmede sevinçleri gözlerinden okunuyordu açıkçası. Sonuçta Anadolu’nun bir takımının Avrupa standartlarında böyle bir stadyuma sahip olması tabiî ki heyecanlandırır, sevindirir taraftarı, herkesi.

Ben Balıkesirspor olsaydım kıskanırdım ki kıskanılmış bir Torku Konyaspor’u görememek o kadar zor değildi.

Maça Torku Konyaspor iyi başladı. Rangelov’un ve Torje’nin hücum hattında etkili olması galibiyetin sinyallerini getirdi.

Torje’ye ayrı bir parantez açmazsam çok ayıp etmiş olurum. İtalya ve İspanya futbolu içinde yetiştiği ne kadar da belli bir futbolcu. Sol kanadı otoban yapan Rumen Messi tam bir görev adamı. Attığı golü geçtiğimiz yıllarda Türkiye Süper Lig’inde yılda bir ya da iki defa ya görürüz ya görmeyiz. Tarihe geçen Küçük Adam’ı tebrik ediyorum.

Balıkesirspor en son 1976 – 1977 yılından sonra çıktığı ikinci Süper Lig kariyerinde transfer sezonuna, her lige çıkan takım gibi bitmek üzere olan eski deneyimli oyuncuları kadrosuna kattı. Gökhan Ünal, Sercan Yıldırım gibi. Yanlış bir hamle. Lige başlar başlamaz böyle iki maçtan da mağlubiyetle ayrılması bunu belli etti.

Konyaspor’da Marica’nın yokluğu arandı fakat Torje’nin kalitesini ortaya koyması maçı galibiyete götürdü.  Çok güzel bir galibiyet alındı.

Balıkesirsporlular bana bu başlığı koymama biraz kızacak ama gerçekler acıdır tabi. Oynanan futbol ortada. Teknik Direktör İsmail Ertekin’e üç ya da dört hafta veriyorum. Daha sonra Balıkesir yönetimi Ertekin’i gönderip tanınmış bir teknik direktörle anlaşıp kümede kalma savaşı verecek.

Torku Konyaspor’un Yeni Stadyum’da bir çok “BALIK’I” “ESİR” etmesi dileğiyle,

Haftaya görüşürüz, kalın sağlıcakla…

-FUTBOLDA NE ZAMAN MÜTEVAZİ OLURUZ?

-Yeni Stadyumu’muzdaki ilk maçınızdan galibiyetle ayrıldığımız zaman futbolda mütevazi oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Furkan Bozoğlu Arşivi
SON YAZILAR