Büşra Aksakbağı Ay

Büşra Aksakbağı Ay

Yılları heba olan genç..

Yılları heba olan genç..

Tam 4 yıl oldu haince katledileli. Şehit edileli 4 yıl oldu.
Fırat Yılmaz Çakıroğlu.
“Selam sana ey yılları heba olan genç.”
*
Kimdir Fırat?
24 yaşında, Ege Üniversitesi Tarih bölümü 4.sınıf öğrencisi idi Fırat.
Türkiye Cumhuriyeti topraklarında, Türkiye Cumhuriyeti’ne ait bir üniversitede, Türkiye düşmanları tarafından şehit edilen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıydı Fırat.   
Her şeyden önce bir evlattı Fırat.
Hem biricik anne ve babasının hem Türkiye Cumhuriyeti’nin evladıydı Fırat..
*
Medya, hayatının baharında katledilen Fırat’ın haberlerini “karşıt görüşlü öğrencilerin” kavgası olarak verdi. Hala içimizde hümanist(!) maskesi takmış vatan düşmanları tarafından yansıtıldığı gibi.
Bu ülkede artık karşıt görüşlü öğrenci çatışması bitti. 80’lerde kaldı. Onun yerini, artık üniversitelerde PKK ve onun kamuflajı haline gelmiş sol örgütler aldı. 90’lardan sonra solculuk adı altında PKK faşizmi zirveyi gördü. Üniversiteler, teröristlerin güvenli limanı haline geldi. Üniversitelerde bilim yerine terör fışkıramaz. Üniversiteler, teröristler için Kandil’den daha güvenli bir alan halini alamaz, almamalı.
Dünyanın hiçbir yerinde devlet ve millet düşmanlığı bu kadar kolay değil. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir özgürlük yok. Terörle böyle mücadele olmaz.
İngiltere’de terör içerikli bir yayın izlemek bile 15 yıl hapis cezasından başlarken, maalesef ülkemizde üniversitelerimizin akademik kısmına kadar buyur ediyoruz.
Böyle mücadele olmaz.
*
Sadece medya mı iki yüzlü? Hümanist maskesi takmış terörist ve terörist seviciler; “Ölmeseydi başkasını öldürecekti, faşist ülkücü” dedi ve diyorlar. Aynı hümanistler(!) gezi olaylarında ölen Ethem Sarısülük için ağıtlar yakıyor. Ethem Sarısülük, Fırat’ın aksine PKK’lı bir haindi. Ölmeseydi, öldürecekti ya da öldürenlere desteği devam edecekti. Fakat bu solcu hümanistler Ethem’e ağıtlar yakarken, Fırat’a faşist dediler.
Siz bu iki yüzlülüğünüze, hainliğinize devam ettikçe, karşınızda Fırat’ları bulacaksınız. Fırat’lar bitmeyecek!
Fırat’ı unutmadık, unutmayacağız!
*
Üniversitelerde teröristler cirit atmaya devam ettikçe, yetiştirilen canlı bombaların farkına varılmadıkça, herkesin gözü önünde açıkça bir kamp haline gelmiş alanları yerle bir etmedikçe, ihanet bildirilerine imza atan PKK destekçisi akademisyenlerin devletten maaş almasına seyirci kaldıkça ve vatana ihanetten yargılamadıkça istediğimiz kadar tedbir alalım hepsi boş…
*
Fırat’ın, Fethi Sekin'in, Ömer Halisdemir’in ve ihanete boyun eğmeyen nice şehidimizin ruhu şad olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Büşra Aksakbağı Ay Arşivi
SON YAZILAR