Macit Uluçamlıbel

Macit Uluçamlıbel

AK Parti Hazır…

AK Parti Hazır…

AK Parti Konya seçim startını verdi.

Konya İl başkanlığında gerçekleşen toplantıda Ak Parti Genel başkan yardımcısı Leyla Şahin Usta, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, merkez ilçe başkanları Ahmet Pekyatırmacı, Hasan Kılca, Mustafa Kavuş, Konya Milletvekilleri Ahmet Sorgun, Tahir Akyürek, Selman Özboyacı, Ziya Altunyaldız ve Orhan Erdem ile teşkilat üyeleri katıldı.

Ak parti kanadı kendinden emin görünüyor. Konya AK Parti için çok önemli. Ve benim kanaatim oluşturulacak listenin yıldızlar geçidi olacağı yönünde. Konya’nın hatta tüm Türkiye’nin tanıdığı isimlerden oluşacak liste.

AK Parti "Pozitif söylem, pozitif kampanya, pozitif milletvekili listesi" mottosuyla yola çıkıyor.

Bu pozitifliği tanınır isimlerle sağlayacak AK Parti. Hem siyasi arenadan hem iş dünyasından isimler listeye girecekler.

Kulislerde Konyalı bakanların Konya listesinin ilk iki sırasında olacağı konuşuluyor. Ulusal bir markanın Konyalı patronlarından birinin de Konya’dan aday adayı olacağı duyumum var. Yine il başkanı Hasan Angı’nın da ‘hafıza’ olarak listeye girebileceği kulislerde çokça konuşulan konulardan. Ben dünya belediyeler birliği başkanı olan Uğur başkanın da listede olacağını düşünüyorum. Konya’yı ve son yıllardaki projeleri en iyi bilen sahaya en hakim isim o. Konyalının sevip saydığı isimlerden oluşan bir liste Konya’da fark atar. Ki ben seçime yakın tarihte açıklanacak bir seçim birlikteliğinde Konyalının çok sevdiği bir soy isminde Ak Parti’nin Konya listesinde olabileceğini düşünüyorum.

Tabi muhalefetin adayları da önemli. Her zaman dile getirdiğimiz gibi Konya sadece iktidar için değil tüm siyasi hayat için çok önemli.

Muhalefette bu bilinçle hareket ederek listesini oluşturacaktır.

Sırada aday adaylarının seçim heyecanı var bakalım kimler aday adayı olacaklar…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Macit Uluçamlıbel Arşivi
SON YAZILAR