Furkan Bozoğlu

Furkan Bozoğlu

İNANMAK VE BAŞARMAK

İNANMAK VE BAŞARMAK

Geçtiğimiz günlerde Hollanda’ya giderek sezon çalışmalarını orada sürdüren Torku Konyaspor’u yakından takip ediyorum. Çalışmaların temposuna, programına ve sürekliliğine baktığımda Mesut Bakkal’ın bu takıma gelmesini bir kez daha çok uygun gördüm. Geleli çok zaman olsa da, Mesut Hoca’nın Torku Konyaspor için en iyi tercih olduğunu söylemeyi bir kez daha söylemek istiyorum

Yapılan transferlerin ardından Hollanda’da çalışmaların çok iyi değerlendirilmesi bana gelecek sezon için bambaşka bir Torku Konyaspor’un sahada olacağının sinyallerini verdi. Yapılacak olan iyi bir kaleci transferinde de ince elenip sık dokunulursa Yeşil Beyazlı ekip önemli işlere imza atacak.

Ulusal ve yerel çapta baktığımda Torku Konyaspor’un spor yazarlarımız tarafından gelecek sezonda da yine ligi 11. – 12. -13. sıralarda bitireceği havasına kapıldıklarını görüyorum. Bunu düşünen kim olursa olsun, ister hoca ister futbolcu ister yönetim ister spor yazarı… İnanmak başarmanın yarısıdır. Torku Konyaspor artık yeni bir hava yakaladı. Yeni bir stadyuma kavuştu, daha geçen hafta belirttim borçlarını gittikçe azaltan bir ivme çiziliyor, dahası elinden geldiğince iyi transferleri takıma kavuşturan bir yönetim var. Bunların yanında yapılacak bir iş düşüyor. İnanmak…

Bir takım ne kadar iyi olursa olsun, ne kadar zengin olursa olsun, ne kadar iyi bir stada ve taraftarlara sahip olursa olsun, eğer o takım başarıya aç olduğu halde, sınırları zorladığı halde başaracağına inanmıyorsa o takımdan bir nane olmaz.

Ben şu an hiç kimse Torku Konyaspor’un başarısına inanmıyor demiyorum. İnanmayanlar var. İnananlar da var tabi ki. Benim bu konuyu ele alma sebebim inanmayanlara umut, inananlara da ikinci kez inanma umudu verebilmek.

Ben inanıyorum ki Torku Konyaspor bu sezon gerçekten çok iyi işler çıkaracak. Mühim olan İNANMAK VE BAŞARMAK

 Bayramınız mübarek olsun, haftaya görüşmek dileğiyle, kalın sağlıcakla…

- Futbolda ne zaman mütevazı oluruz?

- Rakibimiz sakatlandıktan sonra topu dışarıya attığımızda futbolda mütevazı oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Furkan Bozoğlu Arşivi
SON YAZILAR