Alper Doğan

Alper Doğan

Korona mı daha tehlikeli yoksa SoLdanŞizofrenler mi ?

Korona mı daha tehlikeli yoksa SoLdanŞizofrenler mi ?

Putin mi daha çok ayakta bekledi, yoksa Başkan Erdoğan mı ?

Hadi gel de uğraş…

Uğraş derken sorunun cevabını bulmaya değil, bunca olayın içindeki gerçek aksiyonu görmeyip bula-bula bunu mu buldun dercesine, gelip de bu sonuca ulaşan beyin yapısının mikroskopta bile görünmeyen Loplarıyla uğraş !

Burada Tıp adamlarından gelecek itirazlar olabilir “kardeşim beyin Lopları koca-koca parçalardır, mikroskopta nasıl görünmez, bari teknik ironi olsun diye hücre yazsaydın” diyebilirler, evet ama buradaki asıl ironi, hücrenin değil Lobun bile görülememesidir !

Sen gel bu keşmekeşin ortasında, tüm dünyanın dokuz yıldır elbirliğiyle finanse edip silahlandırdığı Pkk’yı-Işid’i tarumar et !

Avrupa’yı sahadan sil, dünyanın süper gücü Amerika’yı ekarte et !

En nihayetinde diğer süper güç Rusya’yı da döve-döve masaya oturmaya razı et !

Veee, hadi geçtim bir teşekkürü, Allah razı olsunu, gel bir de şimdi bu Korona’dan daha tehlikeli iki ayaklı organizmayla uğraş dur...

Başkomutan, Hükümet, Ordu ve tüm vatanseverler savaş vaziyeti almışken,

Aslanyürekli Mehmetçikler canını-canânını evde bırakmış Şehitler veriyorken,

Devletimiz, mazlum İdlib halkı artık ölmesin diye madden-mânen çabalıyorken,

Stk’larımız, bu garabette yıllardır et kokusu duymamış yetimler için çırpınıyorken,

İnsanlarımız, savunmasız kadınlar-yaşlılar katledilmesin diye semaya el açıyorken…

O da ne, bir de bakıyorsun ki yine o malum taifeden menkul “birileri” çıkmış, dünyanın süper güçleriyle kelle koltukta mücadele eden ve istediğini söke-söke alan ADAM’a belaltı vurmaya çalışıyorlar !

Dünyada ne olmuş, ülkemiz ne durumda, bunların umurunda bile değil !

Onların gündemi de beklentileri de çok farklı, kimi Bodrum’da kimi Palandöken’de kimi de Man Adasında mahsur kaldılar, varsa-yoksa ;

Korona virüsü bulaşmış mı ?

Başkan toplantıda uyumuş mu ?

Ayakta mı beklemiş yoksa oturmuş mu ?

Salona önce kim girmiş, ayağa önce kim kalkmış ?

Evet, gündemleri yalnızca bunlar !

İdlib’de kriz şu ya da bu şekilde çözüm yoluna girmiş, Rusya geri adım atmış, Esad’ın binlerce askerini-generallerini, uçaklarını, tanklarını, İran’ın milislerini, Hizbullah’ın militanlarını ve neredeyse Suriye ordusunun onda birini göstere-göstere dört günde çöle gömmüşüz !

Bunlar önemli değil…

Bir aydır Cumhurbaşkanımıza randevu vermekten ve yüzyüze görüşmekten kaçınan Buz Adam Putin “Sevgili dostum ivedi olarak görüşmemiz lazım ancak Anayasa çalışmaları var o nedenle ayrılamıyorum ki aslında ben gelecektim biliyorum ama özür dileyerek sizi burada ağırlamak istiyorum” demiş !

Bunlar zaten önemli değil…

Ateşkes ilan edilecek Rusya’nın ve Rejimin bombalamaları duracak demişiz,

İdlib ve Serakip’de iki ülke eşit olarak birlikte ortak devriye atacağız demişiz,

M4 karayolunda sizinle birlikte bizim de askeri araçlarımız bulunacak demişiz,

Karayolunun kuzeyi ve güneyinde 6 km güvenlik koridoru oluşturulacak demişiz,

Türkiye ve Rusya bu anlaşma üzere Garantör ülke sıfatına haiz olacak demişiz.

Demişiz de demişiz ve tüm bu maddelerin altına imza çakmaya, Kremlin’in göbeğinde Rusya Lideri Putin’i mecbur ve mahkum etmişiz !

Ve tabi ki bunların da hiçbiri önemli değil…   

Bakınız bu güruhun beyni nasıl çalışıyor diye hâlâ merak ediyorsanız bir kuple verelim ki anlamış olun, Putin anlaşma sonrası Cumhurbaşkanımızla basının karşısına çıktığında “yenilgiyi kabul ediyorum yanlış yapmışım özür diliyorum Reis” deseydi bile bizim SoLdanŞizofrenler Korosu yine tatmin olmayacaktı !

Dolayısıyla belki de boşuna üzülüyoruz, yani mikroskopta bile görülemeyecek kadar minimize olmuş Lopları zaten bulamıyorsak nasıl çalıştırabiliriz ?

Öte yandan, Psikanalistler ve İsviçreli Bilim İnsanları biraraya gelip Houston’da son teknoloji bir araştırma merkezi kurarlarsa ve beyninin sadece SoL kısmı çalışan bu malum insansı canlıyı incelemek üzere kendilerini bu işe vakfederlerse, üç vakte kadar bu sorunumuzla ilgili bir tedavi geliştirilir diye umudumu da koruyorum…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Alper Doğan Arşivi
SON YAZILAR