İsmail Koç

İsmail Koç

Maçta erken havlu attık

Maçta erken havlu attık

Atiker Konyaspor sahasında oynadığı Shaktar Donetsk maçında mağlup olsa da mücadelesi ile herkesin takdirini kazanmış ve gelecek maçlar adına ümit vermişti. Yeşil beyazlılar da Gent deplasmanına da bu umutla gitti. Aykut Kocaman’ın öğrencilerinin Belçika’dan en az bir beraberlikle dönebileceği ümit ediliyordu ancak evdeki hesap çarşıya uymadı.

Avrupa Ligi ilk maçında haftanın oyuncusu seçilen Serkan Kırıntılı maçın başında hatalı bir çıkış yapıp da kelemizde golü görünce maçın rengi değişti. Tam olarak golün şokunu atlatamadan ikinci golü de kalemizde görünce ilk yarıda gardımız tamamen düştü.

İlk yarıda sahada ne yaptığını bilmeyen bir Atiker Konyaspor vardı. Üst üste iki top bile yapamadık. Devre arası adeta imdadımıza yetişti. İkinci yarıda yeşil beyazlılar daha derli toplu bir görüntü sergiledi. Son haftalarda bir devre iyi oynayıp diğer devre kötü oynayan Atiker Konyaspor bu maçta da aynı tarifeyi uyguladı. İlk yarıda sahada yokları oynayan yeşil beyazlıların yerinde ikinci yarıda bambaşka bir takım vardı. İkinci yarıda rakip sahada daha çok görünen ve daha iyi oynayan takım Atiker Konyaspor oldu.

Atiker Konyaspor’un gerçek oyunu ikinci yarıdaki oyundu. Her ne kadar Gent karşısında yeşil beyazlılar gol bulamasa da ikinci yarıdaki futbol gelecek adına ümit verdi. Atiker Konyaspor’un  Avrupa’da göze hoş gelmeyen bir futbol oynadığı söylenebilir ancak yeşil beyazlılar Avrupa Liginde gerçekten zor bir grupta ve zorlu rakiplere karşı mücadele ediyor. Buna tecrübe eksikliği de eklenince gerçekten işi kolay değil. Takımın kadro kalitesi de ortada. Bu nedenle beklentileri de eleştirileri de ona göre yapmak gerekiyor. Ligde ve Avrupa’da Aykut Kocaman ve öğrencilerine daha fazla sabır gösterilmeli…

Önceki ve Sonraki Yazılar
İsmail Koç Arşivi
SON YAZILAR