Ali Pay

Ali Pay

Rahat galibiyet

Rahat galibiyet

Pazar günü oynanan Torku Konyaspor-Trabzonspor maçının güzelliklerinden bahsedecek olursak, yeşil beyazlılar etkili oyunuyla net bir skor yakaladı ve maçı 2-0 aldı. Zor günler geçiren Trabzonspor, maçın başında Torku Konyaspor kalesinde baskı kurmaya çalıştı. Bu baskıyı çabuk atlatan Torku Konyaspor rakibin üstüne gitmeye başladı ve Trabzonspor’u kendi sahasına hapsetti. Sağ kanattan geliştirdiği atakla kapanan defansı açan Torku Konyaspor, Traore ile öne geçti. Bu dakikadan sonra oyun üstünlüğünü de ele alan yeşil beyazlılar rakip kaleye etkili ataklar geliştirdi. 3 güne bir maç yapan Torku Konyasporlu oyuncuların gergin oldukları gözlerden kaçmadı. Ayrıca Alban Meha’nın serbest vuruşlarını Aykut Kocaman’ın gözden geçirmesi gerekiyor. Arnavut oyuncunun performansında bir düşüklük var.84.dakikada rakip takımın oyuncusu Ramazan’ın kırmızı kart görmesi Torku Konyaspor’un işini daha da kolaylaştırdı. Trabzonspor beraberlik golünü ararken defansında açıklar verdi. Sol taraftan hızlı çıkan Ömer Ali Şahiner son dakika golüyle takımını 2-0 öne geçirdi.

Hakemlere gelince, Arena’nın büyüsünden midir, taraftarların baskısından mıdır bilinmez ama şuursuzca kararlar veriyorlar. Fırat Aydınus’un bu maçta yardımcılarıyla anlaşamadığını net bir şekilde gördük.

Torku Konyaspor’un Green-White taraftar grubunun dost takım Eskişehirspor’a Bursaspor maçında verdiği desteğe karşılık gecikmedi. Onlar da Trabzonspor maçında Konya’ya gelerek yeşil beyazlı ekibe destek oldular. Yaklaşık 70-80 kişi civarında buraya gelen Es-Es taraftarlarına teşekkür eder, takımlarına başarılar dileriz.

Renklerin kardeşliği bu olsa gerek…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ali Pay Arşivi
SON YAZILAR