Ali Pay

Ali Pay

Advocaat görevi Konya’da bırakır mı?

Advocaat görevi Konya’da bırakır mı?

Haftanın son maçında Konyaspor Fenerbahçe’yi ağırlayacak.

Hafta içerisinde her iki takımda oynadığı UEFA maçlarında dolayı yorgunlar oldukça.

Büyük takımların Konya’ya gelmeden önce ki adetleri aynen devam ediyor bu maç öncesinde de. Konyaspor’un yeni stadıyla beraber yükselen grafiği beraberinde ise büyük takımların Konya’ya gelmeden önce hakemleri baskı altına alması gündemden hiç düşmüyor. Geçen sezon BJK Başkanı Fikret Orman’ın yaptığı gibi. Bu hafta içerisinde ise Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın yapmış olduğu açıklamalarda verdiği beyanatlarda, daha Konya’ya gelmeden Merkez Hakem Kurulunu baskı altına almaya çalıştı. Merkez Hakem Kurulu Hakem Bülent Yıldırım’ın yardımcılarını maçtan birkaç gün önce değiştirmesi bunun en büyük örneği ve göstergesidir. Zaten Bülent Yıldırım’ın da büyük takımlar lehine verdiği kararlar Türkiye’nin malumu. Fenerbahçe daha büyüklüğünü ve ne kadar aciz bir durumda olduğunu göstermiş oldu böylece.

Konyaspor Fenerbahçe’yi bir kez daha yenerek yükselişini sürdürmek isteyecektir.  Aykut Kocaman açısından maçın çok rahat geçeceğini düşünüyorum. Kocaman’ın sahaya süreceği kadronun Braga karşılaşmasının ilk yarısında oynadığı futbolu çok da rahat olmasa da sahaya yansıtabileceğini düşünüyorum.

Ömer Ali’yi aksayan sol kanada alacağını düşünüyorum. Sanki Konyaspor’un sol kanadı hiç işlemiyor gibi çünkü.

Konyaspor, Fenerbahçe’yi Arena’nın çimlerine gömecektir…

Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat’ın ise Fenerbahçe’ye geldiği günden beri kadro istikrarı sağlayamaması ve istediği sonuçlardan uzak bir tablo sergilemesi Konyaspor’un lehine yarayacak gibi gözüküyor…

Bence Aykut Hoca yapması gerekeni yapacak ve koltuğu sallanan rakip teknik direktöre bir hezimet daha yaşatacak…   

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ali Pay Arşivi
SON YAZILAR