Ali Küçükceran

Ali Küçükceran

VASAT BİR FUTBOL

VASAT BİR FUTBOL

Torku Konyaspor ile İstanbul Başakşehir arasında oynanan maçta yeşil beyazlılar vasat bir futbol oynadı ve istenmeyen bir sonuç aldı. Torku Konyaspor oyuna istediği gibi başlayamadı. Ev sahibi olmasına karşın pozisyonları bulan taraf İstanbul Başakşehir takımı oldu. Yeşil beyazlılar topa sahip olmakta ve etkili ataklar yapmada bir hayli zorlanırken rakibine net pozisyonlar vermesi olumsuzluklar arasındaydı.

Torku Konyaspor’da öne çıkan oyuncu ise özellikle Fenerbahçe maçında bariz hatalar yapan ve birçok eleştiri alan Kaya Tarakçı oldu. Yaptığı kurtarışlarla takımını geriye düşmekten kurtaran başarılı file bekçisi alkışları topladı ne var ki talihsiz bir sakatlık geçirerek oyundan çıkmak zorunda kaldı.

İkinci yarıya, ilk yarıya göre daha iyi başlayan Torku Konyaspor yine de pozisyon üretmekte bir hayli zorlandı. Oysaki taraftar, evinde oynadığı bir karşılamada daha üretken bir Torku Konyaspor bekliyordu. Oyuncular vasat oynadı. Torje kendi çabasıyla bir şeyler yapmaya çalıştı. Hasan Kabze ve Dimitar Rangelov fazla görünmezken Hleb kendisinden beklenen performansı bir türlü yansıtamadı. Yeşil beyazlıların savunmasının açıklar vermesi ve sürekli arkaya adam kaçırması Torku Konyaspor aleyhine sonucu değiştirebilecekken Selim ve Mehmet Uslu’nun müthiş zamanlaması ve çizgi üzerinde müdahaleleri olası bir mağlubiyetin önüne geçti.

Futbol adına gerçekten güzel bir oyun vardı, iki takımda savunma yapmayı değil golü düşünen bir oyun ortaya koydu bu da seyir zevkini yükseltti. Tek eksik ise goldü.  

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ali Küçükceran Arşivi
SON YAZILAR