Alper Doğan

Alper Doğan

Hayır Kimlere Hayır…

Hayır Kimlere Hayır…

HAYIRs BROTHERs yani HAYIR’CI KARDEŞLER !

Kim bu HAYIR diyenler ?

Neden HAYIR diyorlar ?

Nasıl HAYIR diyebiliyorlar ?

Kimlerle beraber HAYIR diyorlar ?

Sadece HAYIR mı diyorlar ?

Sadece referanduma mı HAYIR diyorlar ?

HAYIR diyenlerin birbirlerinden farkları neler ?

HAYIR diyenlerin ortak paydaları neler ?

HAYIR kimlere hayırlı ?

HAYIR’ın ülkemize ve halkımıza hayrı var mı ?

Hadi objektif bir analiz yapalım bakalım sonuçlar ne çıkacak ???

Periyodik olarak yaşadımız her Darbe’de varlığını önce ensemizde, sonra bağırsaklarımızda hissettiğimiz Laik Paranoya’yı şöyle “Sol” köşeye koyarsak, HAYIRs BROTHERs yani HAYIR’CI KARDEŞLER’i daha iyi görecek ve bunların yani “Asıl”ların (Türkan Saylan’ın deyimiyle) diğerlerine yani “sömürüleybıl” köylülere (bizlere) karşı ne hissettiklerini daha kolay algılayacağız ! 

HAYIRs BROTHERs yani HAYIR’CI KARDEŞLER’i öncelikle bir tanıyalım bakalım kimlermiş :

Fetö-Chp-Hdp-Pkk-Dhkpc-Ypg-Pyd-Devrimci Halk Grupçukları-Sosyalistler-Laik Talibanlar-Kemalist Zombiler-Ulusalcı Dinozorlar-kendisini Atatürk’ün Askerleri diye tanımlayan okulda Komün/evde Bohem entel Cücükler-Geziciler-Barolar Birliği-Mimarlar Odası-Devrimci Sendikalar-Cnn-Bbc-Reuters-Aydın Doğan ve Çetesi-Cumhuriyet-Jann Dundarr ve Trolleri-Sözcü-Birgün-İmc-T24-Diken-TürkSOLu-Standard and Poors-Fitch-Moody’s-Kodeste ki Darbeciler-Kaçak Darbeciler-Henry Barkey-Cia-Mi6-Bnd-Yahudi Lobisi-Ermeni Lobisi-Rum Lobisi-bilindik tüm Vatan Hainleri vs. vs. vs…..

Kim bunlar diye mikroskopsuz bakarsak kolayca görebiliriz, bunlar “Türk Solunun” Vatansever-Vatan Haini-Dinamik-Pörsümüş-Kabuk Bağlamış-Fosilize olmuş tüm katmanları ve tabi ki olmazsa olmazımız Avrupa Birliği-Almanya-Hollanda-Yunanistan-İsrail-(Belçika/Fransa/İngiltere ve bugün/yarın koroya katılacak olanlar)-kısmen Mhp-kısmen Sp ve kafası karışık azıcık normal vatandaş ki bu son sıradakilerin toplamı %5’i bile bulmaz !

HAYIRs BROTHERs yani HAYIR’CI KARDEŞLER bunlar ki zaten kendileri de gizlemiyor her fırsatta topluma-medyaya deklare ediyorlar.

E iyi de neden HAYIR diyorlar ?

Belki de tüm bu güruhlar namına en dürüst ve şeffaf cevabı Pkk’nın üst yönetimi veriyor, kendilerinin deyimiyle “EVET çıkarsa yokoluruz o nedenle HAYIR” diyorlar.

Solcu kitlelere, Fetö’ye, Faiz Lobisine, Türk İslam düşmanlarına, rakip ülkelere ayrı-ayrı sormaya gerek var mı, mantalite aynı yeter ki RTE kaybetsin yeter ki Türkiye bölünsün !

Nasıl HAYIR diyorlar ?

Gayet basit İmece usulü, yeter ki RTE kaybetsin yeter ki Türkiye bölünsün için birbirlerini kokluyorlar !

Kimlerle beraber HAYIR diyorlar ?

“Düşmanımın düşmanı dostumdur” salaklığıyla kendilerini “kucaklayanların” kim oldukları umurlarında değil, yeter ki RTE kaybetsin yeter ki Türkiye bölünsün, hamile kaldıklarında anlayacaklar !  

Sadece HAYIR mı diyorlar ?

HAYIR sadece HAYIR demiyorlar, bu onları kesmez, imkan bulurlarsa Vesayet ve Köle Düzenini yeniden (bize özel) kurmak için Fetö’nün başaramadığını tamamlamaya çalışacaklar !

Sadece referanduma mı HAYIR diyorlar ?

HAYIR onlar “asıl ve asil” ve onlar Milli olan, Manevi olan, Türk olan, Osmanlı olan, İslami olan, Bağımsız olan, Özgür olan, Vicdanı olan herşeye-herkese HAYIR diyorlar !

HAYIR diyenlerin birbirlerinden farkları neler ?

Eskiden vardı ama artık pek bir farkları yok, olsa da bu saatten sonra bir önemi yok !

HAYIR diyenlerin ortak paydaları neler ?

Ortak paydalarını kolay anlamak için 15 Temmuz’da Fetöcülerle birlikte hareket eden Kemalist-Ulusalcı-Solcu-Kafatasçı grupları irdelemek faydalı olur, yeter ki RTE kaybetsin yeter ki Türkiye bölünsün !

HAYIR kimlere hayırlı ?

Vatanımıza, Devletimize, Milletimize ve mazlum İslam Toplumlarına hayırlı olmadığı kesin ! 

HAYIR’ın ülkemize ve halkımıza hayrı var mı ?

Yok, çünkü tek parti de olsak, tek başımıza iktidar da olsak, adı Demokrasi diye kendimizi avuttuğumuz ve fakat “şimdilik” mecbur olduğumuz şey bir topal ördeğe dönmüştür.

Yasama-Yürütme-Yargı-Aym erkleri artık görevini tamamlamış hormonlu bir Damızlık Montofon gibidir, ne kesilir, ne yenir, ne de “iş” görmeye mecali var !

Eviniz-Arabanız-Bilgisayarınız-Telefonunuz-Ayakkabınız-Kravatınız-Eşarbınız-Gözlüğünüz demode olunca veya iş görmez olunca değiştiriyorsunuz ama bu düşük donanımlı sistemi revize etmeyi hiç düşünmüyorsunuz neden, yerimizde saymaya devam etmek için mi HAYIR ?

Kimse kusura kalmasın, istemeyen yatağını ayrı sersin, basit bir kanunu bile 80Milyonluk halkın meclisi çıkaramayacak ve buna mukabil 5 tane “terörist” bürokrat-hakim-savcı-asker-polis kılığına girip bir geceyarısı ülkeyi krize sokabilecek-bölebilecek-satabilecek, bu gövde bu kelleyi taşımaz !

Siyasetçisi-Bürokratı-Kalemşörü-Vatandaşı-Avrupalısı, sırf  Voltaire’i kutsayacağız diye birbirimize goygoy yapmayı keselim artık, golü sürekli vatandaş yiyor, bırakın bu Lanetli Darbe yasalarını, yaşadığımız “fiili-postmodern-sanal” Darbelerin boy abdesti alınmadan ülke olarak temize çıkamayacağız, işte bu yüzden 16 Nisan’da EVET diyecek, temizlenmek için son bir kez hamama gireceğiz !

Ama bu defa Peşkir de bizim, Tellak da bizim, Keseyi biz atacağız başkaları terleyecek !

Önceki ve Sonraki Yazılar
Alper Doğan Arşivi
SON YAZILAR