Ali Pay

Ali Pay

Ceza mı ödül mü?

Ceza mı ödül mü?

Bu akşam 20.00’de oynanacak olan Torku Konyaspor-Sivasspor müsabakasını TFF’nin hafta içine vermesi, Süper Lig takımları içerisinde seyirci ortalaması yüksek olan yeşil beyazlı taraftarların dikkatini çekiyor. Federasyonun bu uygulaması Torku Konyaspor taraftarına ceza mı ödül mü bilemedik. Konya’da oynanacak maçların cumartesi-pazar günleri uygun saatlerde olmasını diliyoruz.

Torku Konyaspor’un bu akşamki rakibi düşme potasındaki Sivasspor, hoca değişikliğine giderek Mesut Bakkal’ı takımın başına getirdi ve geçen hafta evinde Ç.Rizespor’u yenmeyi başardı.

Bu moralle Konya’ya gelen Sivas’ı mutlaka galibiyete ihtiyacı var. Beraberliğe dahi tahammülü olmayan Sivas ekibinin tok bir futbol oynaması bekleniyor. Torku Konyaspor’un ise Avrupa hedefine bir adım daha yaklaşabilmesi için mutlaka rakibini devirmesi gerekiyor.

Toplu halde atak yapan ve takım savunması yapan Torku Konyaspor’un önce rakibini durdurup ardından galibiyet gollerini atması gerek. Bunun için Kocaman’ın maça tek forvet Rangelov ile çıkıp sonlara doğru Halil’i de oyuna alarak forveti çiftleyip oyunu rakip sahaya yıkması gerek. Hocamıza güveniyoruz. Artık zaman şapkadan tavşan çıkarma zamanı değil. Tavşanı şapkadan alma zamanıdır.

Ankara’daki terör saldırısını şiddetle kınıyor, saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ali Pay Arşivi
SON YAZILAR