Muhammed Işık

Muhammed Işık

Konyaspor Sabrımızı Sınıyor!

Konyaspor Sabrımızı Sınıyor!

Yeter artık, gerçekten yeter!

Sabrettik, takım düzelir dedik, moral bozmayalım dedik, sürekli eleştiren olmayalım dedik ama bizim de sabırımızın bir sınırı var. Beşiktaş maçı bardağı taşıran son damla oldu. 10 maçta sadece 1 galibiyetimiz var ve 10 maçtır kalemizi gole kapatamadık. Son 4 maçta kalemizde 9 gol gördük. Bu gidişat hiç hayra alamet değil! Takımda inanarak oynayan yok. Konyaspor’lu oyuncular o kadar gereksiz top kayıpları yapıyorlar ki rakipler pozisyon bulmadan gol atıyorlar. Bu takıma çok acil takviye gerekiyor. Bazı oyuncular Konyaspor’u kafalarında bitirmişler. Fiziken sahada gözükseler de beyin olarak burada değiller. Konyaspor’un da bu konuda ivedi şekilde tedbir alması gerekiyor. Transfer dönemi başladı. Bekleyip göreceğiz.

BEŞİKTAŞ MAÇI KEYFİMİZİ KAÇIRDI

Maçın hemen başında Beşiktaş kalecisi Mert’in hatası ile maça 1-0 önde başladık. Topun hakimiyeti Beşiktaş’da olsa bile etkili ataklarla rakip kalede pozisyon arayan takım Konyaspor’du. İlk yarının uzatma dakikalarında Bytyqi karşı karşıya pozisyonda topu dışarı atarak çok net bir pozisyondan yararlanamadı. İkinci yarıda Konyaspor atak hazırlıkları yaparken Bruno Paz’ın kaptırdığı top sonrası Beşiktaş beraberlik golünü buldu. Beşiktaş’ın beraberlik golünden sonra Konyaspor çok net gol pozisyonlarından yararlanamadı. Öyle goller kaçırdık öyle pas hataları yaptık ki tribünler saç baş yoldu.

Maçı beraberlikle bitirelim diye skoru kabullenmişken yine gereksiz bir top kaybı ile kalemizde golü gördük. Atamayana atarlar diye boşuna dememişler. İyi de oynasak kötü de oynasak kazanamıyoruz. Tribünleri doldurup takımına güvenen taraftarlar büyük hayal kırıklığı ile stadyumdan ayrıldı. Konyaspor bizim ayarlarımızı da bozdu. Bu gidişata bi DUR demek yönetimin ve teknik heyetin elinde. Ligin başında hazır olmayan takımlardan topladığımız puanlarla ligin üst sıralarındayız ama her geçen hafta alt sıradaki takımlarla aramızdaki puan farkı eriyor. Ankaragücü maçı için yorum dahi yapmak istemiyorum. Üzerimizdeki kara bulutları dağıtmalıyız! Kazanmalıyız! Kazanmak zorundayız!

Önceki ve Sonraki Yazılar
Muhammed Işık Arşivi
SON YAZILAR