Muhammed Işık

Muhammed Işık

Konyaspor istikrar abidesi

Konyaspor istikrar abidesi

Son 5 maçta 5 mağlubiyet alan Konyaspor kötü bir istikrara imza atıyor. Bu 5 maçta 10 gol yedi, 1 gol attı. Bu kapıyı daha da aralayacak olursak son 15 maçta sadece 2 galibiyetimiz var. Bu istatistikleri genelde her yazımın başında veriyorum. Dikkat çekmek adına takım düzelene kadar da buna devam edeceğim.

Lige iyi başladık diye kendimizi dev aynasında görenler vardı. Hatırlarsanız farklı kazandığımız İstanbulspor maçında “Konyaspor mu iyi, İstanbulspor mu kötü?” diye köşe yazısı kaleme almıştım. Diğer yazılarımdan bakıp okuyabilirsiniz. Kadro kalitemiz iyi değildi. Uzaktan yakından Konyaspor ile ilgilenen herkes bunu biliyordu. Bu kısıtlı kadroyu İlhan Palut verimli kullanıyordu. Aleksandar Stanojević için çok kötü bir başlangıç oldu. Alınacak ilk mağlubiyette hoca gider, bence beklemeden gönderilmeli. Yerli bir hoca ve yeni transferlerle daha iyi bir sinerji yakalanabilir.

Fenerbahçe maçının böyle sonuçlanacağını az çok herkes bekliyordu. Konyaspor bir kişi eksik kalmasa da skor bundan farksız olmazdı. Ben bir oyuncunun alakasız bir pozisyonda, hele hele itirazdan kart görmesine tahammül edemiyorum. Fenerbahçe güçlü kadro yapısı ile oyun kontrolünü baştan sona elinde tutan taraf oldu. Attığından fazla pozisyona girdi. Valencia 20 olan gol sayısını 22’ye yükseltti. Antrenman maçından farklı olmadı onlar için. Yani Konyaspor her şekilde Fenerbahçe’nin istatistiklerini düzeltti.

ACİL... ACİL… ACİL…

Lütfen yapılan hatanın farkına varın ve yerli bir hoca ile anlaşın. Aleksandar Stanojević kötü bir antrenör olmayabilir ama yanlış zamanda geldi. Takım içerisinde son dönemdeki sıkıntıları suistimal eden oyuncuları gönderin. Yeni transferlerimizin cürmünü bilmiyoruz. İnşallah beklentilerimizi karşılarlar.

Ayağa kalkabiliriz!

Gecikirsek alt lige düşmemiz an meselesi. Düşme hattı ile aramızda sadece 5 puan kaldı. Eğer rüzgarı tersine çevirebilirsek en azından alt sıradaki ve dengimiz olan takımlarla olan maçları kazanabiliriz.

Artık yukarı sıralarla ilgili bir hedefimiz yok, bu sene ligden düşmeyelim yeter!

Önceki ve Sonraki Yazılar
Muhammed Işık Arşivi
SON YAZILAR