Ali Pay

Ali Pay

Neden olmasın?

Neden olmasın?

Bugün oynanacak olan Eskişehirspor- Torku Konyaspor karşılaşmasında ligden düşmemek adına mutlak galibiyete ihtiyacı olan taraf konuk takım. Konyaspor ise rekorunu sürdürüp artırmak istiyor.

Samet Aybaba yönetimindeki Eskişehir’in ligden düşmemek adına takımına açık futbol oynatmasını bekliyoruz. Rakibimizin maddi sıkıntılar nedeniyle oyuncuları ile ayrılık içinde olması Emre Güral gibi etkili oyuncusunun takımdan ayrılması Samet Aybaba’yı kara kara düşündürüyor.

 Aykut Kocaman ise hem lig hem de Ziraat Türkiye Kupasını düşünüyor. Aykut Kocaman’ın elindeki kadroyu en verimli şekilde kullanacağından kimsenin şüphesi yok. Takımımıza ve Hocamıza sonuna kadar güveniyoruz. Konyaspor bu maçı kazanarak UEFA yolunda bir engeli daha aşacaktır.

 Geçen hafta Fenerbahçe galibiyetinin arkasından çalınan Şampiyonlar Ligi müziğinden esinlenerek biraz hayal kurmak istiyorum. Çünkü bu hayali içten içe tüm şehir kuruyor aslında. Ertelenen ve hafta içinde oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçının berabere bitmesiyle birlikte Fenerbahçe’nin şampiyonluk yarışından kopma noktasına gelmesi Konyaspor’un yükselen grafiğini göz önüne aldığımızda yeşil beyazlıların hedef değiştirmesi gerektiğini de düşünüyorum. Kalan haftalarda hedefin lig ikinciliği ve Ziraat Türkiye Kupası olması gerekir.

 Kalan haftalarda Konya Arena’ya gelecek olan Bursa ve Beşiktaş’ın hedefsiz gelmeleri halinde inanmış bir Konyaspor’un bu hayali gerçekleştirmekte zorlanmayacağı kanaatindeyim ayrıca. Bu nedenleri göz önünde bulundurduğumuzda mutlak galibiyete ihtiyacı olan Konyaspor’dur aslında.

 Hatırlarsanız Es-Es taraftarı Konyaspor-Trabzonspor karşılaşmasında Konya’ya gelerek bizimle birlikte takımımıza destek verdiler. Eskişehir taraftarı bu davranışıyla birlikte Konyaspor’a dostluk ve kardeşlik mesajı vermişlerdi. Dostluk ve kardeşliğin bu maçta da devam etmesi dileğiyle. Kalan haftalarda kendilerine başarılar diliyoruz. Konyaspor, hafta içinde Fenerbahçe ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçını göz önüne alarak mücadele edecektir.

Taraftarlar maça ilgisi yine oldukça yoğun olacaktır.

Konyaspor’a başarılar.  

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ali Pay Arşivi
SON YAZILAR