Hamdi Bağcı

Hamdi Bağcı

Aman son günlerde provokasyona dikkat

Aman son günlerde provokasyona dikkat

Evet, ne yazık ki böyle, ülkemizde seçimlerin huzurlu geçmesinden rahatsız olan bir kesim var.

Çünkü bu kesimi İstanbul, Konya, Erzurum, Ankara, İzmir mitingleri korkuttu, insanlar akın akın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a geldi, Cumhur İttifakının İstanbul Mitingine (resmi rakam olarak ifade ediyorum) 1 Milyon 700 Bin insan katılmış.

Bunu herkes görüyor ve öyle anlaşılıyor ki, ilk seçimde zaten Ekrem İmamoğlu, çok net bir şekilde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını kaybedecek.

Değişim İstanbulluları ikna edememiş.

Aynı şeyi Ankara’da da görüyoruz, İzmir zaten CHP’nin iş yapmazlığının resmi kanıtı gibi…

Burada çok önemli olan bir konu var, AK Parti’den sonra gelen parti, şehre, insanlara hizmet, huzur, zenginlik getirememiş.

Alavere dalaverelerle, sosyal medya cambazlığı ile bu işler olmaz, bu iş hizmetle, millete dokunmakla olur da CHP’liler de biliyoruz ki bunu hiç anlamaz.

Zaten değişimlerin hiçbiri şu son süreçte insanları ikna edemedi onu da söyleyeyim.

Ben Konya Şeker’de yaşadım.

Yüzlerce insan ekmeğinden oldu, kazanımlar kayboldu gitti, işi bilmeyen, çağı okuyamayan insanlar geldi üst makamlara oturdu, onlarca değerli çalışan kurumdan ayrılmak zorunda kaldı.

Ormanlardaki yabani hayata katkı vermesi için beslenen hayvanlar kesildi, ağaçlar kurudu, birçok fabrikanın üretimi durduruldu, taviz verilmeyecek alanlarda taviz verildi…

Neticede her yerde aynısı oluyor.

Recep Konuk’tan daha iyisini bulamamışsanız değiştirmeyeceksiniz.

Ankara’da da, İstanbul’da da AK Partiden daha iyisini bulamamışsanız değiştirmeyeceksiniz.

Elhasıl velkelam Recep Tayyip Erdoğan’dan daha iyisini bulamamışsanız değiştirmeyeceksiniz. Değiştirirseniz kaybeden siz oluyorsunuz, millet oluyor.

Hırsla, öfkeyle, kibirle, kişisel kırgınlıklarla, mikro ırkçılıklarla yapılan değişimler insanlara huzur getirmiyor, kurumları ileri taşımıyor.

Gördük, kimse hesap bile soramıyor, kafasına göre adam doğru yanlış hiçbir tahlil yapmadan karar alıyor, yaşlı insanların (Allah hepsine uzun ömür versin, selamet versin, bizi şahsiyetleri ilgilendirmiyor da) modern fabrika kuracaklarına inanmamız isteniyor, bu insanlar bunun için göreve getiriliyor.

Başkalarının düşüncesi umurunda bile değil; yersen yani…

Çizgi bu minvalde ilerliyor.

İnanın gördüğüm düşünülmeden yapılmış değişim benim kooperatife olan inancımı kaybettirdi, İstanbulluların hayal kırıklığını tasavvur bile edemiyorum.

Hal böyle olunca da insanlar üç beş kuruşa bakmak istemiyor, biliyorlar ki Recep Tayyip Erdoğan’ı indirmek için ondan daha iyisini bulmalılar ya da yanan halk oluyor.

Bu tabloda Recep Tayyip Erdoğan’dan daha iyisinin olmadığı da çok net görülüyor.

FETÖ, PKK kapıda bekliyor, seçimde Recep Tayyip Erdoğan kaybetsin, hemen Türkiye’ye çökecekler, sınırlarımızı da ülkemizi de bütün kazanımlarımızı da yerle bir edecekler.

Bu tablo karşısında halk Recep Tayyip Erdoğan’a sımsıkı sarılıyor, bırakmıyor ve onu tekrar Cumhurbaşkanı seçeceğini de, bütün spekülatif hareketlere rağmen çok net gösteriyor.

Şunu herkesin bilmesi gerekiyor; dost gibi görünenler dost değil, iyi gibi görünenler iyi değil, sevindirik yüzlere inanmanın bedeli çok ağır oluyor, bunları bu aziz millet çok iyi biliyor.

Şimdi mesela borsada durup dururken niye simsarlar türer.

Hayvan yemine niye zam olur?

Patatesin, soğanın, etin, sütün, fiyatları niye artar?

Dolar yükselmiyor, petrol yükselmiyor, derdiniz ne kardeşim sizin?

Ey yem üreticileri niye Nisan ayında yeme yüzde 13 zam yaptınız?

Neyin karşılığıydı bu zam?

Gördüğünüz gibi, bir sürü alanda bir sürü cambazlık yaşanıyor ve Recep Tayyip Erdoğan düşmanları, Türkiye düşmanları seçimin son düzlüğünde her türlü ayak oyununu yapabilecek gibi görünüyor.

Bakın Erzurum’a, belediyenin yayınladığı görüntüler çok net, taş atanlar Ekrem İmamoğlu’nu desteklemek için gelmiş insanlar. İzinsiz miting provokasyonuna tepki gösteren kalabalıkla Ekrem İmamoğlu’nun bulunduğu otobüsün arasında TOMA var ama kalabalık Ekrem İmamoğlu’na taş atmış gibi NTV de bile görüntü yayınlanıyor.

Amsterdam’da PKK yandaşları seçim sandığına saldırıyor, NTV, “Amsterdam’da sandık başında kargaşa” başlığı ile haberi veriyor, PKK yandaşlarının seçime gölge düşürdüklerini, bunu da Kemal Kılıçdaroğlu’na oy devşirmek için yaptıklarını anlatmıyor.

Mesela Ekrem İmamoğlu, Konya’ya niye gelir? Niye geldi?

Konya’da Uğur İbrahim Altay Beyle görüşsün, belediyecilik konusunda Uğur İbrahim Altay Başkanımız ona bir sunum yapsın, nasıl çalışılır? Belediyecilik nasıl olur? Karla mücadele nasıl olur? Onları öğretsin…

Başka nasıl bir konu olabilir?

Uğur İbrahim Altay Başkanımız İstanbul’da miting düzenlese tuhaf kaçmaz mı?

Bu işler ne ara çocuk oyuncağına dönüştü? İstanbul’da bu adam ne ara başarılı oldu?

Erzurum Belediye Başkanı da, Konya Belediye Başkanı da, Sivas Belediye Başkanı da Ekrem İmamoğlu’ndan başarılı belediye başkanları, niye gidip İstanbul’da miting düzenlemiyorlar da bu adam bu illere miting düzenlemek için geliyor?

Çok ünlü, sözde AK Partiye yakın bir iş insanı, sosyal medyadaki paylaşımında ekonomiyle ilgili, borsa ile ilgili yalan yanlış bilgi yayıyor.

YouTube’da kimin verdiği belli olmayan provokatif reklamlar yayınlanıyor.

Neticede, ben Valilerimizin, Emniyetimizin, Jandarmamızın gözünün açık olduğuna, provokasyonların var olabileceği gerçeği üzerinden çalışma yürüttüklerine, Milli İstihbaratımızın konuya vakıf olduğuna zaten inanıyorum ama yine de uyarmak istiyorum; akıllı, güçlü, dikkatli olunması gereken günleri yaşadığımız gerçeğini es geçmemek lazım.

Son düzlükteyiz, ayak oyunları çok fazla oluyor ve olacak unutmayın,

Siz bu seçimin sıradan bir seçim olmadığını biliyorsunuz da Türkiye düşmanları bilmiyor mu?

Halkın Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıktığını, iradesine sahip çıktığını, teröre prim verilmeyeceğini, bunun da onların oyunlarını bozduğunu görmüyorlar mı?

Aman son günlere dikkat…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hamdi Bağcı Arşivi
SON YAZILAR