Muhammed Işık

Muhammed Işık

Biz geldik Avrupa!

Biz geldik Avrupa!

Sportif başarıdan ziyade mali disiplini sağlamayı hedeflediğimiz 2021-2022 futbol sezonunda ligi üçüncü sırada tamamlamayı matematiksel olarak garantiledik. Sezon başında Konyaspor yönetiminin de açıklamaları bu yöndeydi.

Öncelikli hedef mali disiplini sağlamak, ligi de orta sıralarda bitirebilmekti. İlhan Palut ve öğrencileri sezon içerisinde bizim hayallerimizi çok farklı yerlere taşıdılar.

Ligde bir dönem öyle bir heyecanlandık ki, şampiyonluk hayalleri kurmaya başladık.

“Konyaspor geliyor bak, bu sene şampiyon olacak” diye tribünlerde okuduğumuz marşın gerçekleşmesi çok uzak değildi.

İstemediler!

Federasyon istemedi, MHK istemdi, spor basını istemedi, yorumcular istemedi, yayıncı kuruluş istemedi.

Sezon içerisinde hakem kararları canımızı çok yaktı. Rize maçındaki hakem faciasını unutmadık. Yakın zamanda Antalya maçında yediğimiz ilk golde rakip oyuncunun topu kolu ile servis etmesi, hiç müdahale olmamasına rağmen verilen penaltı kararı ile yaşadığımız puan kayıpları, sezon içerisinde sadece bize uygulanan “kalecinin görüş açısı” ofsayt kuralı ile birçok puan kaybettik.

Her şeye rağmen biz ligi üçüncü bitiriyoruz. Hakemler kararlarında adil olsalardı ben inanıyorum ki şu an en kötü lig ikincisiydik.

Konyaspor başkanı Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyelerine, İlhan Palut ve ekibine, Kulüpte çalışan tüm idareci ve personele, Konyaspor formasını son damlasına kadar terleten oyuncularımıza ayrı ayrı teşekkür ederiz. Acısıyla tatlısıyla, sevinciyle üzüntüsüyle güzel bir sezonu geride bırakıyoruz.

Önümüzdeki hafta Beşiktaş deplasmanından da alacağımız güzel bir skorla sezonu kapatırız inşallah. Lig ikinciliği matematiksel olarak da zor görünüyor.  Bundan sonra Avrupa kupaları için kadromuzu şekillendirmeye başlamalıyız.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Muhammed Işık Arşivi
SON YAZILAR