Erol Çimen

Erol Çimen

KREDİ KARTI TUZAĞI

KREDİ KARTI TUZAĞI

Osmanlının son dönemlerinde Avrupa da bir güzellik yarışması düzenliyorlar. Osmanlıda bir güzeli de bu yarışmaya davet ediyorlar. O dönemin Avrupa hayranı idarecileri Padişaha bu yarışmaya muhakkak katılmamız lazım diye tekinde bulunuyorlar. O güne kadar Osmanlı aileyi bozacağı korkusuyla böyle bir yarışmaya katılmıyor. Padişahı ikna ediyorlar. Bu güzellik yarışmasına bir Osmanlı güzeli ile bir heyet gönderiyorlar. Avrupa Osmanlı heyetini ve güzelini görünce çok memnun oluyorlar. Ellerini ovuşturarak Osmanlıyı bundan sonra yıkarız diyorlar ve  oy birliği ile Osmanlı güzelini birinci seçiyorlar.

Bir toplumu ayakta tutan aile yapısıdır. Aile bozulduğu zaman toplum bozulur. Bizim toplumumuz tüketim toplumu oldu. Üretmeden tüketmeye olmayan parayı harcamaya kredi kartları aracılığla toplum özendiriliyor.

Etrafınıza bir bakın kredi kartları aileleri parçalıyor, yuvaları yıkıyor, çocuklar ailesiz kalıyor.

Onlarda biliyorlar ki Türk Milletini ancak ailelerini parçalayarak yıkabilirler, yokedebilirler.

Durmadan ailelere saldırıyorlar.

12 yaşındaki çocuğunuza sözleşmesiz, form imzalatmadan, bankaya hesap açmadan, ailesinin haberi olmadan internetten kredi kartı veriyorlar.

Yabancı bir banka destekli bir kart. Bu karta çocuğunuz 5 TL karşılığında Migros şubelerinden, PTT şubelerinden, Teknosalardan, büyük gazete bayilerinden veya internetten sahip olabiliyor.Kartın aylık 2TLkullanım ücreti var.

Anne babalar aman DİKKAT. Çocuğunuz bilgisayar başında sadece oyun oynamıyor.

12 yaşındaki çocuğa kredi kartı veriyorlar. İnternetten harcama yaptırıyorlar. Bu çocuk harcayıp ödeyemediğinde sizi sorumlu tutarlar. Çocuğunuz aracılıyla ailenizi dağıtmayı, parçalamayı sizi zor durumda bıraktırmayı hedefliyorlar.

Baba ile çocuğunun arasına giriyorlar. Aile içinde huzursuzluk çıkarmaya çalışıyorlar.

Anne babalar size sesleniyorum: Aman çocuğunuza sahip olun, internet başında çocuklarınızın ne yaptığını kontrol edin. İleride zor duruma düşmemek için şimdiden önlem alın.   Selam ve dua ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Erol Çimen Arşivi
SON YAZILAR