Erol Çimen

Erol Çimen

Gönül Siyaseti

Gönül Siyaseti

Kıymetli okurlarım Dünya korona virüs belası ile boğuşuyor. Biz dünyadaki çok gelişmiş ülkelere nazaran çok çok iyiyiz. Hem ölüm oranlarımız düşük, hem de iyileşen hasta sayılarımız yüksek. Böyle giderse Ramazan Bayramı sonunda yavaş yavaş hayat normalleşme sürecine girecek gibi görünüyor.
 
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki hükümet ve bakanlar korona virüs belasına odaklanmış durumda gecelerini gündüzlerine katarak çalışıyorlar.
 
Sağlık bakanlığı cep telefonlarına şifre göndererek ücretsiz her kişiye 5 er adet maske dağıtıyor. Aynı Sağlık Bakanlığı 65 yaş üzeri evden çıkamayan yaşlı çınarlara posta yoluyla el dezenfektanı ve maske gönderiyor.
 
Dünyanın en gelişmiş ülkesi korona virüs tedavisinden kişi başı 39 bin dolar alırken Türkiye Cumhuriyeti ücretsiz tedavi ediyor.
 
Türkiye Cumhuriyeti Dünyanın dört bir yanındaki vatandaşlarına sahip çıkıyor. Ücretsiz uçaklarla ülkeye getirip öğrenci yurtlarında 14 gün karantinaya alıyor.15 ci gün eğer testleri pozitif çıkmazsa araçlarla evlerine kadar gönderiyor.
 
İsveç teki bir Türk vatandaşı kalp krizi geçiriyor. İsveç tedavi etmiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ambulans uçakla o kişiyi ve çocuklarını Türkiye’ye getiriyor. Hastaneye yatırıp ücretsiz tedavi ettiriyor.
 
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta Amerika, İtalya, İspanya, Fransa, Almanya olmak üzere toplam 57 ülkeye korona virüs mücadelesi için ücretsiz maske, el dezenfektanı, koruyucu elbise, gözlük gönderiyor. Türkiye Cumhuriyetinin Koca Yusuf kargo uçağı bu ülkelere iki günde bir gidip geliyor. Son olarak Filistin ve Somali’ye gitti.
 
Peki Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki hükümet gönül siyaseti yaparken, Dünyanın gönlünü kazanırken bizim muhalefet ne yapıyor? Onlarda dananın altında buzağı arıyorlar. Cumhurbaşkanını ve hükümeti kötülemek için ellerinden geleni yapıyorlar.
 
Türkiye, korona virüsünü yenmek üzere, ama Muhalefet virüsünü
yenemiyor. Onlar korona virüsünden daha tehlikeliler. Korona virüsünü plazma yolu ile tedavi edebiliyoruz. Fakat muhalefet virüsünün henüz ilacını bulamadık. Herkesin ak dediğine onlar kara diyor. Herkesin doğru dediğine onlar yanlış diyor. Hükümet gönül siyaseti yapıyor , muhalefet gönülleri karartıyor.
 
ALLAH bu necip Milleti muhalefet virüsünden korusun. Amin Selam Ve Dua İle

Önceki ve Sonraki Yazılar
Erol Çimen Arşivi
SON YAZILAR