Erol Çimen

Erol Çimen

Biz Bize Yeteriz

Biz Bize Yeteriz

Kıymetli okurlarım geçen hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” diye bir yardım kampanyası başlattı.
 
Cumhurbaşkanı 7 maaşını bağışlayarak kampanyaya start verdi. Devlet Bahçeli 5 maaşını bağışladığını duyurdu. Daha sonra bu yardımlar çığ gibi büyüdü. Bu gün  6 nisan itibariyle toplam para 1 milyar 500 milyon lira eski para ile 1,5 katrilyon liraya ulaştı.
 
Türk Milleti silahlarına el konulup, tersaneleri kapatılıp, tüm yurdumuz işgal edildiğinde bile Çanakkale’ de yedi düvele karşı koymuş bir millettir.
 
Bu millet Çanakkale’de toprakları kanlarıyla sulamış ve Gelibolu sırtlarına:
 
“Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın
Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.” Yazdırmış bir millettir.
 
Bu millet 15 Temmuz 2016 gecesi hain darbe girişimine karşı durmuş, o gece vatan nasıl savunulur tüm Dünya’ya göstermiş bir millettir. Bu Millet 15 Temmuz gecesi:
 
Bir çağ idi geçti 15 Temmuz
Kazındı hafızalarımıza
Milletin cesurlukları
Kimi panzerin önüne yattı
Kimi kurşunlara siper etti gövdesini
Başaramadı darbeciler gayesini
Dünya gördü Türk’ün cesaretini
Kabul etmez kimsenin esaretini
Tank da silah da hiçbir şey durduramaz
İnanmış Türk Milletini. Şiirini yazdırmış bir millettir.
 
Şimdi bu milletin önünde korona virüs belası var. Herkes evine kapandı. Çoğu insan işinden oldu. İşsiz kaldı. Bu virüs bizim virüsümüz değil. Dışarıdan ülkemize geldi. Tüm tedbirlerimizi aldık. Virüs kontrol altına alındı. Ama işinden olmuş işsizlere, geliri olmayan fakirlere, muhtaçlara yardım etmemiz lazım.
 
Bu virüs belası neticesinde tüm Dünya ülkeleri Rusya, Çin ve Türkiye hariç İMF den para almak için müracaat etmişler.  Biz İMF ye müracaat etmedik. Çünkü biz o İMF yi çok iyi biliriz. Yıllarca kanımızı emdiler. İMF den Recep Tayyip Erdoğan zamanında kurtulduk. İçimizdeki hainler İMF ye müracaat edilmesini istiyorlar. Çünkü kurt dumanlı havayı seviyor. Fakat Yiğit Adam bunun karşısında “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasını başlattı. Türk Milleti öyle bir millettir ki yarım ekmeğini bile bölüşür beraber yer. Bizim bizden başka dostumuz yoktur. Yazımızı şu dörtlükle bitirelim:
 
Ey! Hak sevdalısı yiğidim, sen istersinde bu millet durur mu?
Seni davetine icabet etmemek hiç olur mu?
Hele bir de mevzu, memleket meselesi olunca.
Yüce Türk Milleti’nin gücünün üstünde, güç olur mu?
 
ALLAH bu Milleti tez zamanda bu badireden kurtarsın. Amin. Selam Ve Dua ile.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Erol Çimen Arşivi
SON YAZILAR