Ali Pay

Ali Pay

Pereira’nın ipi Kocaman’ın elinde

Pereira’nın ipi Kocaman’ın elinde

Bu akşam Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçı Arena’da Torku Konyaspor-Fenerbahçe arasında oynanacak. Konyaspor ligde yendiği rakibini Ziraat Türkiye Kupasında da yenerek finale yürümek istiyor.

Konyaspor’un Antalya’da final oynama isteği Fenerbahçe’nin ise şampiyonluk yarışında yara alması Ziraat Türkiye Kupasının her iki takım adına önemini bir kat daha artırıyor. Muhtemelen Fenerbahçe Konyaspor’u iyi analiz ederek sahaya çıkacaktır. Ligde yapmış olduğu hataları yapmayacaktır. Aykut Kocaman ise Eskişehir’de kadroda rotasyon yaparak kafasında kupanın olduğunu taraftara ve bütün Konya’ya gösterdi. Son haftalarda formda oyuncu Volkan Şen’e mutlak bir önlem alacaktır.

 Konyaspor’un her hafta kondisyon olarak yükselen performansı ayrıca sistem takımı olma yönündeki başarısıyla beraber taraflı tarafsız herkesin gönlünde taht kurmuştur. Benim küçük kızımın deyimiyle takımımın başarısı taraftara bağlı. Bu deyim özetle takımın başarısıyla beraber minik taraftar profilinin de oluşmasına sebep olmuştur. Konyaspor ve Aykut Kocaman birbirleriyle özdeşleşmiştir. Konyaspor saha ve seyirci avantajını kullanarak en az iki farklı skorla maçı alacaktır. Final biletini Konya’da cebine koyacağından eminim. Konyaspor bu maçı da alarak ligde bulunduğu yerin tesadüf olmadığını ispatlayacaktır.

Bu nedenle Aykut Kocaman’ın sahaya en iyi takımı süreceğinden şüphemiz yok. Fenerbahçe teknik direktörü Pereira’nın ligde oynanan maçta Konyasporlu futbolcu yerde yatarken topu dışarı atan kendi oyuncusu Mehmet Topal’a tepki göstermesi tüm sporseverlerin tepkisine neden oldu. Ayrıca bu davranış Fenerbahçe hocasına hiç de yakışmamıştır. Pereira’ya tavsiyem iki takımı el ele tribüne çağırmasından sonra tribünleri selamlamasıdır.  Ülkemizden ayrılmadan önce hoş bir intiba bırakır umudundayım.

Diğer taraftan başta İstanbul medyası ve reklam verenler olmak üzere futbol baronları ve ağababalarının en büyük hayali olan Fenerbahçe-Galatasaray finalini, Konyaspor aldığı başarılı sonuçlarla suya düşürmek üzere.

Aykut Kocaman, Konyaspor takımı ve Konyaspor taraftarı bu kirli düşünceleri insanüstü bir gayretle boşa çıkaracağından da hiç mi hiç şüphesi olmasın kimsenin.  Hatta Pereira’nın Türkiye macerasının son noktasının Konya’da Aykut Kocaman ve Konyaspor tarafından konulacağına da inanıyorum.

Konyaspor’a başarılar… 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ali Pay Arşivi
SON YAZILAR