Hamdi Bağcı

Hamdi Bağcı

Kaan’a amblem olarak "Çift Başlı Kartal" yakışır

Kaan’a amblem olarak "Çift Başlı Kartal" yakışır

Ne diyorsunuz? Yakışmaz mı?

Ben yakışacağını düşünüyorum. Kaan, bir başka yazılış şekliyle ise Kağan, Türklerde çok değerlidir. Şöyle ki, hanlar hanı demektir Kaan…

Hanların bağlı olduğu devlet başkanıdır, hakandır, imparatordur Kağan.

Şahların şahı yani “şahinşah”dır Kaan.

Kağan veya hakan Türk devletlerinde hükümdarlar tarafından kullanılan unvanların en önemlilerindendir.

Öz Türkçedir.

Unutmayalım, seri üretime geçtikten sonra Kaan, savunmamızın da Hakan’ı olacaktır. Kaan’ımızı en iyi temsil edecek amblem "Çift Başlı Kartal"dır.

Türklerin Kaan’ına amblem olarak "Çift Başlı Kartal" yakışır.

Biliyorsunuz, yaşı 55’in üzerinde olan vatandaşlarımız, büyüklerimiz Türklerin bir şeyleri başarılı bir şekilde yapabileceğine hiç inanmazlar.

Hayat onlara göre Şener Şen’in çıplak vatandaşı, Kemal Sunal’ın düttürü dünyasıdır…

Ama bizler, yani 1980 sonrası aklı ermeye başlayan, kemalizmin cenderesinden kurtulmuş, kendini az gelişmişliğin sürekliliğinin oyuncağı olarak görmeyen, Merhum Erbakan Hocamdan esin almış nesiller ise bunu bu aziz millete yapılmış hakaret olarak kabul ederiz.

Bizim görüşümüz şudur:

Türk yapar, hem de en iyisini yapar, Türk’e inanan kazanır, Türk’e inanmayan ise kaybeder.

Biz de biliyoruz sahtekârı çok bir milletiz ama bu millet bir yerde de bilinçli bir şekilde bu hale getirilmiştir.

Bir bakın bakalım eğitim sistemine, bir bakın bakalım medyasına, sinema sektörüne, sanatçısına, yazarına, bilim insanına, siyasetçisine…

İnanın iyi bile kendini muhafaza etmiş, bütün yıkımlara rağmen içinden Recep Tayyip Erdoğan gibi, Selçuk Bayraktar gibi, Temel Kotil gibi, İsmail Demir gibi, Mahmut Faruk Akşit gibi insanlar, nesiller yetiştirebilmiştir.

Adam sayıyor, neymiş en iyi motoru Almanlar yaparmış, en iyi takım elbiseyi İtalyanlar yaparmış, en iyi parfümü Fransızlar yaparmış…

Eeee…

Hay Kardeşim hiç mi görmüyorsunuz, yedi düvelle başa çıka çıka bu millet dünyanın en büyük projelerini hayata geçiriyor, uçağını uçuruyor, uzaya çıkıyor, otomobilini üretiyor, tankını yapıyor, füzesini yapıyor.

Biz yaparız, bizim evlatlarımız yapar, bu millet yapar, eğitim sistemini de düzeltecek Allah’ın izni ile insanlığın umudu olacak, yıkımların arasından dünyayı adaletle yönetecek, iyilerin hamisi, kötülerin korkulu rüyası bir lider ülke olacak Türkiye…

Buna ben inanıyorum, siz de inanın.

Kılıçdaroğlu gibi mandacılık geleneğinin günümüzdeki temsilcilerinden olmayın, adam Türk evlatlarına vereceğiz demiyor, Amerikan şirketine vereceğiz, diyor, kafa bu…

Kızılelma, Hürkuş, Kaan…

Bu millet üretmedi mi?

Ne işin var elin Amerikalısı ile “banane Amerika’dan” diyemeyecek misin hiçbir zaman?

Milli Muharip Uçak piste çıktı - Son Dakika Haberleri

Kaan’ı Türkler yaptı, dünyanın en başarılı uçaklarından biri olacak, F-35’ten (motor yönü ile de güçlendirildiğinde) daha ileri bir uçağımız olacak, radarda daha az görünecek, süpersonik ve bütün aviyonik sistemleri de dâhil olmak üzere Kaan’ı Türkler yapıyor.

Bugün motoru çalışmış Kaan’ın sahip olduğu yüksek manevra kabiliyeti ve güçlü itki sistemi ile süper seyir kabiliyeti ile uzun harekât yarıçapı ve radarda düşük görünürlük özellikleri ile sensor füzyonu ve gelişmiş veri bağı kabiliyetleri ile yüksek hassasiyete sahip mühimmatlar atabilme kabiliyeti ile tamamen özgün uçak gövdesi ile rakiplerinden öne geçen bir uçağı Türklerin yapmış olmasının kıymetini bilmek gerekiyor.

Kaan, ona eşlik eden İHA'lara ve SİHA’lara şifrelenmiş veri bağlantısı aracılığıyla entegre de olacak.

Evet, gençler Türkler yapıyor gördüğünüz gibi, siz de yaparsınız, yapacaksınız da, buna inanın, bu inancınızın size yol göstermesine izin verin. Saçma sapan sosyal medya propagandalarına alet olmayın, ülkenizin geleceğini görün, ona sahip çıkın.

Yazımızın sonunda tekrar da hatırlatalım, değerli Devlet Büyüklerimiz, neresinden bakarsanız bakın, Kaan’ımıza en uygun amblem "Çift Başlı Kartal"dır.

Bunu yerel bir milliyetçilikle ifade etmiyor, Türklerin tarihindeki "Çift Başlı Kartal"ın taşıdığı anlamın kapsayıcılığı çerçevesinde yazıyorum.

İyi tasarlanacak bir "Çift Başlı Kartal" Amblemi, genlerimize de vizyon olacak, bir taraftan tarihe nesillerimizi bağlarken diğer taraftan ise geleceğin kapılarını aralayacaktır.

Aziz Türk Milletine Kaan hayırlı olsun.

İstikbalin göklerde olduğu bilincini hayata geçiren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan ve emeği geçen herkesten de Allah razı olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hamdi Bağcı Arşivi
SON YAZILAR