Hamdi Bağcı

Hamdi Bağcı

Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları ve PKK… Terör devletine hazır mısınız?

Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları ve PKK… Terör devletine hazır mısınız?

Kemal Kılıçdaroğlu’na HDP ile yaptığı pazarlık üzerinden PKK’yla aynı safta olduğu gerçeği ifade edilince, sosyal medya hesaplarından yaptığı video şovunda ısrarla PKK’yı terör örgütü olarak gördüğünü söylüyor ve buradan yola çıkarak da, bakın biz terör örgütü ile aynı safta değiliz, olmayız mealinde, gençleri inandırabilecek savlar geliştiriyor.

Gençleri ben anlıyorum, inanın anlıyorum, bu beylik bir söz değil… Onları üzen konuları da biliyorum, haklı oldukları noktalar da var ama konu çok önemli, konu tam anlamıyla devletimizin, vatanımızın geleceği meselesi, onun için içimizdeki kırgınlıkların bizi yönetmesine müsaade etmemeliyiz.

Ama şunu da ifade edeyim, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, gençlerimiz neden kırgın? Gençler neye itiraz ediyorlar? Bu konuyu da çok iyi değerlendirmeli diye düşünüyorum.

Bu konu önemli yine yazıp çizeceğiz de, şimdi şunu belirtelim, sosyal medya üzerinden nesiller zehirleniyor, bu gerçekleri görüp gençlik üzerinde çalışmalar yapılmalıydı ama yapılmadı, AK Parti’nin sosyal rol modeli Müge Anlı olunca da, işte durum bu oldu.

Gençler Müslümanların yaptığı hataları da görüyorlar, onları kabul edemiyorlar, bu konular ciddiye alınmalı, belirtmiş olayım.

Yıllarca FETÖ, ülkemizin en değerli gençlerinden Amerikan oyuncağı nesiller yetiştirmişti…

Yıllarca sağcı solcu diye saçma sapan görüşlerle ülkemizin gençleri birbirini kırdı…

Ve bugün, hala AK Parti’nin temsil ettiği siyaset bütünlüğü bir gençlik yapılanması ortaya koyamıyor, gençlerimiz de yine bu ülkeye düşman akımların etkisi altına giriyor.

Umarım tehlikenin farkında aklı başında insanlarımız vardır.

Ama gençler, bu devlet, bu devletin geleceği sizsiniz, kızarak, küserek de bu sorunları çözülmez, bilginiz olsun. Ülkenize sahip çıkmak zorundasınız.

Bakın, konu çok ciddi, Kemal Kılıçdaroğlu, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan gibi siyasetçiler ülkemizin geleceği ile ilgili çok tehlikeli oyunlar oynuyorlar.

Meral Akşener ise gerçekler yokmuş gibi davranıyor diğerleri de tehlikeli siyaset oyuna devam ediyor.

Emperyalistler, siyonistler coğrafyamızda yapmak istedikleri büyük emellerine seçimle ulaşmaya çalışıyorlar gençler, ne olur gözünüz açık olsun.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Millet İttifakı adına HDP ile yaptığı anlaşma çok tehlikeli, bunu hatırlattığımızda bize hemen, Kemal Kılıçdaroğlu’nun PKK’yı terör örgütünü olarak gördüğünü belirtiyor, gençler…

Bu yazımda bu konuyu net yazmak istiyorum, gençler, bakın sorun PKK’yı terör örgütü olarak görmek değil, bunu anlamanız gerekiyor.

Çok net yazıyorum, Kemal Kılıçdaroğlu kazanırsa zaten PKK Terör Örgütü, yapacağı bir kongre ile kendini lağvedecek, PKK Terör Örgütü değişime uğrayacak, çünkü çok açık yazıyorum, PKK devletleşmiş olacak. Anlaşmada zaten zurnanın zırt dediği yer burası…

Kitaba bunu yazdılar, PKK’ya Kuzey Suriye’de devlet verecekler, yazdıkları planı uygulamak istiyorlar, Büyük İsrail’in geleceğini siyonistler bu kitabın yazdıklarının uygulanmasına bağlıyor, oyun bozulmadığı takdirde, inanın bu topraklarda Müslüman Türkü yaşatmazlar.

Burayı görmeniz gerekiyor. Kemal Kılıçdaroğlu ile yapılan pazarlığın özünü de bu konu oluşturuyor.

Konu demokrasinin taçlanması değil, konu adaletin güçlenmesi değil, konu zenginliğimiz artması değil, Kemal Kılıçdaroğlu geldiğinde de araç almak o kadar kolay olmayacak ama kayıplarımız telafisi mümkün olmayacak şekilde olacak. Sevindirik açıklamalara inanmayın ne olur, oyuna gelmeyin.

Kemal Kılıçdaroğlu kazanırsa, zaten Suriye’nin Kuzeyinden Irak’ın içlerine doğru uzanan, İsrail ve Amerika Birleşik Devletleri güdümünde bir PKK devleti kurulacak.

Size çok açık yazıyorum, Kemal Kılıçdaroğlu arkadaşa PKK’yı terör örgütü olarak görüp görmediğini sormayın, bu basit soru, asıl şunu sorun:

Kayyumlar görevden alınıp, PKK yandaşları tekrar belediyelerin başkanı olduğunda, o başkanlar, sınırımızdaki PKK devletine mi bağlı olacaklar Ankara’ya mı?

Hem Atatürkçü olacaksınız, hem kendinizi akıllı sanacaksınız, hem Kuvâ-yi Milliyeci olacaksınız, hem modern olacaksınız, hem her şeye aklınız çalışacak ve hem de bu gerçekleri göremeyeceksiniz?

Yahu böyle saçmalık olur mu? Diyarbakır’daki PKK yandaşı bir belediye başkanı Ankara’ya mı bağlı hisseder kendini yoksa PKK devletine mi?

Kuvâ-yi Milliye bunun neresinde?

Hainleri, teröristleri, katileri serbest bırakmak adalet değildir gençler, hatta bu zalimliktir. Bunların adalet dediği şey bu, milletin mağduriyetini mi dert edinecek bunlar?

Terör örgütünün devlet kurması demokrasi değildir gençler, bu ülkeyi bölmektir, neden göremiyorsunuz?

Şunu belirteyim, seçimi Kemal Kılıçdaroğlu kazanırsa PKK büyük bir zafer kazanmış olacak, Amerikan askeri görünümlü teröristler, şimdi Kuzey Suriye’de PKK paçavraları ile gezip duruyor ya, işte hiç şüpheniz olmasın o eşkıyalar, Van’da da, Kars’ta da, Hakkâri’de de, Iğdır’da da, Diyarbakır’da da, Şanlıurfa’da da, Mardin’de de, Tunceli’de de gezecek…

Göremiyor musunuz bu gerçekleri? Neticede gençler, Kemal arkadaşın PKK’yı terör örgütü olarak görüp görmeyeceğini ne yapacaksınız, zaten Kılıçdaroğlu gelirse PKK terör örgütü olarak faaliyet yürütmeyecek ki, görse ne görmese ne…

Sen terör devletine hazır mısın, değil misin? Asıl buna bak…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hamdi Bağcı Arşivi
SON YAZILAR