Erol Çimen

Erol Çimen

15 Temmuz - 16 Nisan

15 Temmuz - 16 Nisan

           2013 yılı haziranında dış destekli gezi olayları başladı. Görünen gezi parkındaki 5 ağacın sökülmesiydi. Fakat işin arka planında İstanbul’a yapılan yatırımların durdurulması ve Ak parti hükümetinin düşürülmesiydi.

       Dışarıdaki düşmanlarımız ve içimizdeki hainler Türkiye’nin ayakları üzerine kalkmasını istemiyorlardı. Çünkü Türkiye Osmanlının mirasçısıydı. Osmanlı dışarıdaki bu hainleri tam 600 sene yönetmişti.

        Ak Parti hükümeti İstanbul’a Dünyanın en büyük havaalanını yapıyordu. Denizin altından Metro geçirmişti. Boğaza 3. köprüyü yapıyordu. Dünya’nın en büyük yatırımı olan Kanal İstanbul’a başlıyordu. Bütün bunlar dışarıdaki düşmanlarımızı ve içimizdeki işbirlikçi hainleri rahatsız etmişti. Türkiye büyüyordu. Mega yatırımlar yapılıyordu. Bu yatırımlar Türkiye’nin ayakları üzerinde durduğunu gösteriyordu. Bu büyüme onları rahatsız ediyordu. Bunun için ellerine geçen her fırsatı değerlendiriyorlardı.

Gezi parkından 5 ağacın sökülmesi aslında onların umurlarında değildi. Gezi parkı bahane idi. Amaçları Ak parti hükümetini devirmek, İstanbul’a yapılacak mega yatırımları engellemekti. Gezi olaylarında başarılı olamadılar

          Dış düşmanların ve içimizdeki işbirlikçi hainlerin amacı Ak parti hükümetini devirmekti. Bunun İçin 15 Temmuz akşamı İstanbul da ve Ankara da askeri kalkışmalar oldu. Hedefleri Türkiye’yi Suriye yapmaktı .Bu milletin parasıyla alınan silahları bu millete doğrulttular. Bu milletin meclisini bombaladı lar.15 TEMMUZ gecesi 248 vatan evladını şehit ettiler.2193 adet vatan evladını da sakat bıraktılar.

            Ama bu necip millet Cumhurbaşkanının talimatıyla alanlara indi. Tankların önüne yattı. Uçaklara levye fırlattı. Camilerden salalar okundu. Bu necip milletin değerli evlatları yaralandılar,öldüler ama bir adım geri adım atmadılar.15 TEMMUZ da ayaklanan içimizdeki hainler kirli emellerine ulaşamadı lar. Hepsi tutuklandı. Yurt dışına kaçanlar oldu. Bu millet yine kazandı. Devlet 15 temmuz akşamından başlamak üzere içimizdeki hainleri bir bir bünyesinden attı. Atmayada devam ediyor.

Hükümet 15 Temmuz’dan sonra milletin oyuyla seçilmiş Cumhurbaşkanı’nın  yönetimi ile ilgili kanuni düzenlemeler ve değişiklikler yaptı. Bu değişiklikleri halka sormak için 16 NİSAN tarihini referandum olarak belirledi.

16 Nisan – 15 Temmuz’un rövanşıdır. Nasıl 15 Temmuz’da MİLLET kazandı ise 16 Nisan’da da MİLLET

kazanacaktır. ALLAH bu necip millete huzur versin. Amin. Selam ve dua ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Erol Çimen Arşivi
SON YAZILAR